Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można pocałować kobiete

Polecane posty

Gość gość

tak myślę że przesrane mam bo ja nigdy z żadna nie byłem w bliższych relacjach a teraz jak ja pocałować msakra ;/ dotego jeszcze mam problem z tymi białymi kulkami na gardle ;/ raz na miesiac sie to g***o odrywa i cepi ;/

Gość gość
z gimbusem niegadam

Gość w 100 dni dookola swiata
jak masz problem z calowaniem zawsze mozesz sie wysmarkac babie w rekaw 🖐️

Gość gość
Zacznij od calowania kaśki a koncz na ustach, jak c***owie ze ci jedzie z ust to jej powiesz ze to zapach jej p**deczki:-)

Gość gość
coza patalogia temat poważny a sie odzywają idioci .no niektórzy normalnie przeżyli gimnazjum i dlanich całowanie jest nowościa .

Gość gościówka86
ej, idź najpierw do lekarza z tym syfem w gardle, skoro tak poważnie traktujesz ten temat :P

Gość gość
śmierdzi mu z ryja dlatego żadna nie chce się z nim całować,na pewno jest nałogowym onanistą

Gość gość
ta obrażacie mnie budujcie swe ego wd***e mam debilom nie odpowiadam proste czyli nikogo niema sensownego

Gość gość
to limfa, spróbuj to usuwać regularnie..a nie raz na miesiąc.. wybierz się do laryngologa, płucz usta wodą destylowaną rozcienczoną z wodą, lub solą z wodą lub dentoseptem. Zadbaj o uzębienie ... Dziękuje, pozdrawiam. Krystyna Czubówna

Gość gość
nie chcę cię straszyć ale takie problemy mogą świadczyć o zakażeniu hiv

Gość gość
dobże że niechcesz mnie straszyc bo niema opcji o chwi coza baran poco okłamujesz inych ?;/ ehh ale mi to czasem odchodzi raz na miesiąc czasem dłużej tego niema .uzebienie mam dobre raczej myje zeby codzienie praktycznie raz

Gość gość
ale dla pewnosci radze ci zrób test na hiv. Białe wbroczyny w jamie ustnej świadczą o zakażeniu hiv -to najczęstszy objaw. Nie che nikogo obrazić.

Gość gość
masz białe kulki w gardle, ktore sie odrywają i cuchną? OHYDA pewnie jestes nosicielem hiv przebadaj sie lepiej a nie mysl o cvałowaniu kobiet jeszcze jakąś ZARAZISZ!

Gość gość
o nie. musiales pisać o takich rzeczach :D idz do lekarza

Gość gość
ta hiv odrazu wszyscy niech sa zarazeni hivem czyli 10 % ludzkość bezsens ale kto co lubi

Gość gość
niema opcji o hiv wiec niewiem czemu mi to dziadostwo sie robi czasem ehh

Gość liza nie zabezpieczona
Ble:) na serio nie caluj bo zarazisz.a ten kto normalnie przezyl gimnazjum ten sie calowal.

Gość gość
Innym sposobem na zapobieganie tworzenia się kamieni migdałkowych jest użycie lasera medycznego do usunięcia brzegów krypty naokoło tworzącego się kamienia = ablacja laserowa (kryptoliza laserowa). etam normalnie szkoła to jest g***o i chamstwo prostactwo

Gość gość
ee ztego nic nie bedzie ona codzienie coś robi albo tańczy albo wolontariat ;/ ja taki komputerowy zdepresja wsumie. raczej mnie tak niezechce wiec niema problemu juz raczej

Gość gość
nie jestem fizycznie mega atrtakcyjny ani jakiś z ciekawym trybem życia , ja raczej wolwe spokojna kobiete lubiaca pracowac i tyle .