Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GiveMeLove

O co tu tak naprawdę może chodzić

Polecane posty

Gość GiveMeLove

Mam 17 lat i spotykam się z 29 letnim facetem, od ponad 5-ciu miesięcy. Spotykamy się rzadko, bo tylko 4/5 w miesiącu...wiadomo, on pracuje a ja mam szkołę, więc nie mamy czasu, żeby częściej się widywać. Mimo tego, gdy się spotykamy zachowujemy się jak byśmy byli razem, lecz on nigdy nie określił na czym polega nasza relacja, czy jesteśmy tylko znajomymi, przyjaciółmi czy też jestem dla niego kimś więcej. Parę razy chciałam spytać go o to, lecz zabrakło mi odwagi i najzwyczajniej w świecie bałam się, że odpowiedź będzie zupełnym zaskoczeniem dla mnie, tzn. poprostu będzie przykra i raniąca...Nie wiem czy on traktuje mnie na poważnie czy tylko traktuję mnie jak "zabawkę". Jak oceniacie tą sytuację? Jestem tylko jego zabawką czy jest szansa, że traktuje mnie poważnie? Dodam, że szukam poważnego związku i mogłabym go z nim założyć :-) P.S - Proszę, tylko nie pisać, że nie wiem czego chcę, że jestem jeszcze młoda i głupia itp. itd., bo pomimo młodego wieku mam już określone priorytety w życiu ;-)

Gość Moniczka xx
Myślę, że jeśli po spotykacie się dłużej to po pewnym czasie samo wyjdzie, jako kto się spotykacie. Lub zapytaj ale jeśli nie masz odwagi to, tak jak napisałam linijkę wyżej, zaczekaj, samo wyjdzie w praniu ;) A i jeszcze jedno...Pamiętaj, że mężczyźni później dojrzewają od kobiet o 5 lat, więc tak naprawdę umysłowo można powiedzieć, że ma on 24 :)

Gość gość
Ale calujecie sie?

Gość GiveMeLove
Tak, a czemu mielibyśmy tego nie robić? Zachowujemy się jak para - to pojęcie chyba mówi samo za siebie ;-)

Gość gość
seks tez?

Gość Speed Of Sound
Może, z dwa razy uprawialiśmy seks.

Gość gość
no tak 4/5 razy w tygodniu hmmm szkoła zajmuje Ci bardzo dużo czasu bo przecież wracasz o 21 do domu on pracuje również do późna , w weekendy czasu nie ma dlatego tylko jeden wieczór w tygodniu może c***oświęcić . jesteś ślepa? facet który ma 29 lat uwierz jak by chciał to był by u Ciebie minimalnie 3 razy w tygodniu. traktuje cię jak młodą odskocznie :) pisze Ci to facet w wieku 28 lat!!