Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hormon

Upierdliwe hormony

Polecane posty

Gość hormon

Hej... mam 30 lat i myślę że mam problem z hormonami. Zauważyłam pojedyńcze włoski na brodzie i piersiach, mam też mocniejsze włosy na nogach i pod pachami. Mam problemy z cerą i duże krosty jak przy trądziku ogólnie to masakra. Wybieram sie do endo ale mam pytanie czy jak zaczne leczenie to te objawy znikną czy już do końca życia bedę musiała sie czaić z pensetą przed mężem? Dzięki za uwagę :)

Gość gość
Trądzik powinien się uspokoić, niestety włosy zostają. A dlaczego musisz się czaić przed mężem z pesetą? Wstrętu do ciebie dostanie jak zauważy 3 włosy piersi, czy brodzie? Bez sensu.

Gość Hej Pippi
Skąd się wziął taniec irlandzki? - Było za dużo whisky, a za mało ubikacji.

Gość gość
zależy, niektórym przestają rosnąć, niektórym nie ale jeżeli powodem są hormony, to wtedy bez leczenia laser (jedyna skuteczna moim zdaniem metoda) nie będzie skuteczny zdiagnozuj problem, zacznij leczenie, zlikwiduj włoski laserem i teoretycznie powinno być dobrze

Gość gość
Przestają rosnąć nowe, te które urosły wcześniej zostają, tylko mogą wolniej odrastać.

Gość hormon
Gościu nr 1 prosiłam o odpowiedz na pytanie a nie komentarz pod postem. Nie wiem gdzie widzisz bez sens w sytuacji. Dzieki za odp. Ile może kosztować prywatna wizyta?

Gość gość
Jak masz problemy z hormonami to owszem idź się przebadaj, ale zanim zaczniesz brać leki przepisane od lekarza zacznij jeść olej z wiesiołka w kapsułkach i to najlepiej duże dawki (maksymalne dozwolone). Po miesiącu zauważysz znaczną poprawę :)

Gość hormon
tak... olej z wiesiołka ...gdzieś to juz słyszałam, dzięki jutro lece do apteki