Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejna historia pt facet z internetu przestał się odzywać

Polecane posty

Gość gość

Po kilkumiesiecznej znajomości, codziennym praktycznie kontakcie (mieszkamy daleko od siebie i brak na razie mozliwosci spotkania, ale było w planach, widzielismy się na zdjęciach) on z dnia na dzień przestał się odzywać. Nic naprawdę na to nie wskazywało, dzień wcześniej jeszcze normalnie ze mną rozmawiał, planował co bedzie jak się spotkamy itd. A następnego już nie odpisał i nie odpisuje od 5 dni, wczęsniej kontakt był codzienny. Jaka moze być przyczyna, miałyście kiedyś taka sytuację, jest mozliwosć że taki facet po jakims czasie sie jeszcze odezwie? :(

Gość Anja Orthodox
Policja jeśli znajdzie dobrą bimbrownię, to jej nie likwiduje, tylko ją ZABEZPIECZA.

Gość gość
Może nie żyje?

Gość gość
Moze byc masa przyczyn.

Gość gość
Klasyka. Nie jesteś sama :)

Gość gość
O co chodzi z tą bimbrownią? :D Żyje, nie chce mi się wierzyć, zeby coś mu sie stało, mało prawdopodobne ;)

Gość gosciowa ula
co to jest 5 dni? nie paniku odpisze moze jest po prostu zajety ,jak znajdzie czs na pisze do Ciebie

Gość gość
Jakie np. przyczyny w takim razie? Może coś bedzie pasowało do tej sytuacji, bo teraz to naprawdę nic mi nie przychodzi do głowy poza tym, ze z dnia na dzień mu sie znudziłam.

Gość gość
Napisz do niego i zapytaj się zwyczajnie,

Gość gość
czy to pan z radomia?

Gość gość
Nie to nie pan z Radomia. Napisłam raz, nie odpisał, wiecej nie bedę się narzucać :( 5 dni to dużo w tym rpzypadku, bo nigdy nie było tak zeby mi tego samego dnia nie odpisał, a co dopiero tyle sie nie odzywał.

Gość gość
olej go..

Gość gość
A ja Ci mówię napisz, a nie się smucisz. Jeśli nie odpisze to będziesz pewna i łatwiej C**przejdzie.Faceci czasem też się gubią i czasem wystarczy taki malutki pyk i...może być ok.

Gość gosciowa ula
mowie Ci na pisz do niego na @ ze tesknisz itd

Gość gość
Eeee tam, faceci się nie gubią. Chyba, że się zagubił w innej znajomośc****omśl tak; skoro po kilkumiesięcznej znajomości nawet nie jest w stanie napisać glupiego smsa ( chociażby z kretyńską wymówką, że wyjeżdza na alaskę)- ma w nosie co Ty o nim myslisz. Olej, myślę, że obraca inną. Może się i odezwie, ale nie powinnaś reagowac.

Gość gość
Mnie tez pan z radomia w h*j zrobil :)

Gość gość
Dzięki za rady, ale juz nie będę pisać. Raz napisałam, teraz czas na jego *******ie będe skomleć o zainteresowanie. Jest mi po prostu przykro, że mnie olał, bo mieliśmy taki świetny kontakt i znajomość :( Kiedys nawet jak był bardzo zajęty nie było dnia, zeby się nie odezwał czy nie odpisał, najwyżej po prostu mówił, że jest zmęczony i kładzie się spać. Zaczynam podejrzewać inną pannę, chociaz to dziwne tak z dnia na dzien. Chyba że jakaś była się do niego odezwała :( No ale to powinien chyba cos napisac, a nie olać bez słowa, no ludzie :O

Gość kiwicolada
'chociaz to dziwne tak z dnia na dzien' to nigdy nie jest z dnia na dzien, nie ludz sie. jezeli wczesniej odzywal sie codziennie, to dla mnie nawet jeden dzien ciszy z jego strony bylby niepokojacy. napisalas do niego, nie odpisal, niech spieprza. ty ze swojej strony zrobilas co moglas. tylko sie nie przejmuj i jezeli sie kiedys odezwie - olej dziada, miej honor. masa jest takich historii, dobrze, ze twoja skonczyla sie szybko, bo szybciej zapomnisz. odradzam netowe znajomosci. zawsze jest z nimi cos nie tak.

Gość gość
Mówię Wam, on nie żyje

Gość kiwicolada
'Mówię Wam, on nie żyje' :D :D 🖐️ zawsze moze tez lezec w spiaczce w szpitalu, albo zjechal autem do rowu i po wypadku ma amnezje.

Gość gość
jakie wy głupie jesteście olej dziada olej dziada, macie zero wyobraźni, mam nadzieję że się nie odezwie i nie spotka go kretyńskie..teraz to spadaj. Mściwe psycholki

Gość gość
Skończyła mu się inwencja twórcza więc dał sobie spokój . To facet zwykle kieruje rozmowa . Musi powoli rozwijać znajomość , zaskakiwać , rzucać żartami. Kobieta może tylko interesująco odpowiadać , ewentualnie przejąć inicjatywę na chwilę ale po chwili wraca wszystko na miejsce . I takie są właśnie znajomości internetowe. Jak przestajesz być interesująca lub zaczynają wypływać z Ciebie jakieś żale to facet reaguje na to i się poprostu zmywa nawet jeśli myślisz że wszystko jest w porządku .

Gość gość
Gość z 16:15 sam jesteś psycholem, oceniasz kogoś, kogo nawet nie znasz :O Niby skad taka agresja do mnie, ja nic facetowi nie zorbiłam, tylko on mi właśnie :O Ktos cie chyba porządnie skrzywdził. Moze i przestałąm być dla niego interesująca, nie wiem, starałam się zawsze, mówię - dzień wcześniej wszystko było jak zazwyczaj, a następnego dnia juz cisza.

Gość gość
Napisałem to po wpisie kiwi, sory to nie do Ciebie.