Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziolinka89

5 tydzień ciąży któraś z Was jest

Polecane posty

Cześć dziewczyny ! Jest tu jakaś która w ostatnim czasie dowiedziała się że będzie mamą? Zapraszam do rozmowy na temat objawów i waszych przemyśleń:)

Gość no to teraz ja
Ja :)

Gość no to teraz ja
Całkiem dobrze, to dopiero początek więc zobaczymy co przydarzy się później :) To moja druga ciąża więc wiesz, na większym lajcie ;) A Ty jak? Byłas juz u lekarza?

Aaa to gratuluje:) no moja właśnie pierwsza :) W piątek zrobiłam test i miałam dwie kreski , jedna jasna druga ciemna, więc go powtórzyłam w poniedziałek rano i już były dwie mocne :) Wizyte u ginekologa mam jutro , ale zastanawiam się czy to nie za wcześnie bo jak czytam to powinno się tak w 6 tyg iść żeby lekarz już coś widział :) Z drugiej strony na każdej stronie pisze coś innego i już sama nie wiem :)

Gość no to teraz ja
Ja byłam dzisiaj, zeby wykluczyć ciążę pozamaciczną. Pęcherzyk jest, ciałko żółte też więc wszystko na dobrej drodze :) Następną wizytę mam za 2tyg. Dostałam też już kilka badań do zrobienia i idę jutro. Więc uważam, że warto choćby własnie po to pójść do gin wcześniej.

A no to dobrze :) Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze ! Jedynym objawem narazie to senność w dzień a w nocy bezsenność :) Tylko nie wiem czy to w związku z tym czy z pogodą:P

Gość gość
ja testuję za parę dni :)

wciąż z dozą niepewności, ale zgłaszam się! :) @ miałam mieć tydzień temu, dwa testy wyszły pozytywnie, bolą mnie piersi, kłuje z lewej strony brzucha, bardzo szybko się męczę... z niecierpliwością czekam na wizytę u lekarza, żeby uzyskać 100% pewności... oby to była prawda! :)

Gość gość
ja czekam jeszcze tydzien na test....oby pozytyw:)