Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzik1

Sukienka na wesele

Polecane posty

Gość Zuzik1

Szukam sukienki półdługiej na wesele byłam w paru sklepach, ale nie znalazłam niczego wyjątkowego. Już nawet nie chodzi o to jaka ma być, tylko ogólnie. Gdzie wy kupujecie takie rzeczy?!

Gość Anja Orthodox
- Jak będzie transwestyta po niemiecku? - Der Frau.

Gość gość
Mogę Ci coś polecić ale nie wiem skąd jesteś. Ja np ostatnio kupiłam sukienkę w evicie w Krakowie. Mają stronę internetową na której są zdjęcia praktycznie większości sukienek więc możesz sobie je obejrzeć. Tylko że mają salony w Krakowie i na śląsku więc nie wiem czy to Ci odpowiada.

Gość gość
znowu ta reklama z ta evita?

Gość sylwiaFL
Ja żeby zmieścić się w moją kieckę wymarzoną najpierw muszę schudnąć:) zamawiam sobie już catering dietetyczny z oryginalne przepisy i mam nadzieje że uda mi się osiągnąć mój cel:)

Gość gość
Hej ja kupowałam sukienkę używaną z tablicy.pl Powiem ci ,że super trafiłam także polecam i powodzenia:)

no to miałaś dużo szczęścia że tak trafiłaś! Ja nie jestem przekonana do kupowania ubrań przez internet. A na tą stronę evity wchodziłam i wszystko fajnie, ale wolałabym zobaczyć je osobiście więc chyba się wybiorę.

Gość ullkaa
do SylwiaFL--> dobre najpierw musiałaś się w nią zmieścić:) Miałam ten sam problem, ale dzięki motywacji i wsparciu narzeczonego dałam radę!!