Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Speed Of Sound

Co oni wolą

Polecane posty

Gość Speed Of Sound

Gdy uprawiam seks ze swoim partnerem, nie jęczę ani nie krzyczę, jestem cicha , czasami ale rzadko wydam z siebie jęk rozkoszy, ale odczuwam satysfakcję z seksu. Ostatnio podczas seksu, powiedział: "Zawsze podczas seksu jesteś cicha, inne kobiety krzyczą,jęczą i piszczą." Stąd moje pytanie - Czy faceci wolą jak kobiety mają głośny orgazm i jęczą wniebogłosy, czy na odwrót (są ciche ale widać, że są usatysfakcjonowane) ?

Gość gość
a jak widać satysfakcje?

Gość Speed Of Sound
Choćby po mimice twarzy? ;)

Gość tomek na wojennej sciezce
Titanic puszczony od końca opowiada o tajemniczych ludzkich żyjących pod wodą, którzy za pomocą góry lodowej łatają dziurę w statku i płyną na ląd, by tam założyć rodziny.

Gość gość
Dla mnie nie ma to znaczenia, ważne żebym widział że mojej kobiecie jest dobrze :) moja akurat do cichych nie należy i strasznie mnie to podnieca, ale ma to swoje wady zwłaszcza wtedy gdy w pobliżu są inni ;)

Gość gość
moja żona jest cicha i widać, że nie usatysfakcjonowana. :p bleeeeeee

Gość gość
satysfakcje kobiety można poznać po oczach, odruchach... tego nie da się nie zauważyć :)

Gość gość
nic mnie tak nie drażni jak pojękiwanie... wolę swobodną dziewczynę która robi co tylko chce ale niech nie jęczy :-)

Lubią jęki. Te udawane łykają jak zloto, pod warunkiem, że nie udajesz sztucznie, pamiętając o odpowiednich *****ch.;) Nabierają sie prawie wszyscy, choć malo który jest tego swiadom. Można by śmialo rzec- Seks Cię męczy, zacznij jęczeć, wzdychac, wyginac sie do tyłu, złap go za posladki... a szybko skonczy;)

Grrr, Eluana :D Obawiam się że masz rację :D Chociaż w szczegółach niekoniecznie, np. jak mnie złapiesz za pośladki kiedy będę cię pieprzył od tyłu, albo ty będziesz "ujeżdżać"? :classic_cool:

Gorzej jeśli one miały orgazm, ale np. 3 do 4 razy rzadziej niż mi się wydawało :D

Seks to nie tylko orgazm.;) Ja nigdy porzadnego podczas seksu nie miewam, a i tak jest to dla mnie najwieksza frajda w życiu. ps. Dobrze, ze faceci nie mogą udawać.:D

Gość gość
udawanie orgazmu to głupota, kobieta sama robi sobie krzywdę, bo facet myśli że jest super i że to co robi wystarcza. Tylko kobiety potrafią być tak głupie ;)

Gość I am something you need
Niektóre, udają orgazm pewnie po to by partnerowi nie było głupio i przykro, że nie umie zadowolić swojej kobiety ;)

Something, ja udaje dlatego, ze mam blokadę psychiczną, nawet prze z******tych kochankach. Ale dla mnie to nie problem. Jak potrzebuje orgazmu, wywoluje go sobie sama.;) Bywa, ze myśli wystarczą, ale seksu i tak nic nie zastapi.;)

Powinna być szczęśliwa że daje rozkosz swojemu mężczyźnie. Najlepiej gdyby osiągała pełną satysfakcję robiąc laskę z połykiem ;)

Widzę, że się klapsa w te posladki domagasz.:D Facet tez jest szczęśliwy, gdy dobrze wykona robotę.;) Chciałabym kiedyś, te szczera satysfakcje jakiemuś dać:)

Moje pośladki są całkiem całkiem ;) Ale nie próbuj bo to może spowodować reperkusje, i za każdy klaps oddam Ci siedmiokrotnie :P

Gość I am something you need
Jordi, może gdybyście byli tacy dobrzy w łóżku i zasłużylibyście sobie na to, to może byśmy to robiły ;)

Gość Lara C gościnnie
No Eluano ! Mogę tylko przyklasnąć temu co piszesz i dodać, że wszystko jest możliwe.Tego Ci życzę :-)

Gość Lara C gościnnie
Jordi... Jesteś pewien, że klapsy to kara? :-P

Gość gość
Ja lubię sobie pojeczec podczas seksu i moi faceci zawsze to lubili i mówili mi jak seksownie wzdycham i ze to mega podniecające :) może dlatego zawsze tak szybko kończyli :P

Lara, to zależy od anatomii konkretnych pośladków, jędrności, unerwienia... przyślij mi fotę Twoich na @ to przedyskutujemy temat :D

Oj tam, anatomia anatomią..., a klapsy albo się lubi, albo nie :-P

Gdyby wierzyć w to co czytam na forum, to każda nie tylko lubi, ale wręcz marzy o klapsach od dominującego mężczyzny :D