Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dziecko w dorosłym ciele

Polecane posty

Gość gość

Właśnie tak się czuję skończyłem studia z tytułem magistra inżyniera mam fobie a może nawet Aspergera wstydzę się składać CV rozmawiać z kobietami i jestem jak na swój wiek bardzo niezaradny ma kłopoty z pamięcią krótkotrawałą w zdanie prawka wpakowałem 2,5 tysia a na examie praktycznym stres robił swoje co ciekawe zawsze oblewałem na mieście miałem 2 dziewczyny ale nie byłem z aktywny często olewałem spotkania bo mi się nic nie chciało(mam taki nawyk że czasami lenistwo powoduje działania na odwal się) i laski same ze mną zrywały w końcu po półroku zwykle z powodu braku pracy zapisałem się na kolejne studia dzienne mam kolejny tytuł licentjat oczywiścue za free bo szkoda mi kasy na podyplomowe i znowu roboty nie mam i chyba pójdę na magistrat a znajomych zbyt często olewałem i od wielkiego dzwonu się spotykam z kimkolwiek z powodu fobii mam w miejscach publicznych bardzo bardzo łagodnie usposobienie jednak gdy jestem na terenie mojego mieszkania zachowuje się tak jak większośćudzi na zewnątrz nagle potrafię żartować i rozmawiać na luzie z kimkolwiek

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować