Gość gość Napisano Styczeń 29, 2014 Właśnie tak się czuję skończyłem studia z tytułem magistra inżyniera mam fobie a może nawet Aspergera wstydzę się składać CV rozmawiać z kobietami i jestem jak na swój wiek bardzo niezaradny ma kłopoty z pamięcią krótkotrawałą w zdanie prawka wpakowałem 2,5 tysia a na examie praktycznym stres robił swoje co ciekawe zawsze oblewałem na mieście miałem 2 dziewczyny ale nie byłem z aktywny często olewałem spotkania bo mi się nic nie chciało(mam taki nawyk że czasami lenistwo powoduje działania na odwal się) i laski same ze mną zrywały w końcu po półroku zwykle z powodu braku pracy zapisałem się na kolejne studia dzienne mam kolejny tytuł licentjat oczywiścue za free bo szkoda mi kasy na podyplomowe i znowu roboty nie mam i chyba pójdę na magistrat a znajomych zbyt często olewałem i od wielkiego dzwonu się spotykam z kimkolwiek z powodu fobii mam w miejscach publicznych bardzo bardzo łagodnie usposobienie jednak gdy jestem na terenie mojego mieszkania zachowuje się tak jak większośćudzi na zewnątrz nagle potrafię żartować i rozmawiać na luzie z kimkolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach