Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liza nie zabezpieczona

LESBIJKI

Polecane posty

Jestem les... Jest tu jakas oprocz mnie? Bi, les?

Ja zostalam bardzo skrzywdzona przez faceta i ufam tylko dziewczynom. Mam uraz i potrafie sie zbliżyć tylko do dziewczyny. Od roku mam takie sklonnosci.

Gość tomek na wojennej sciezce
Duża firma organizuje dla swoich pracowników bal maskowy: - szef przychodzi w masce wilka, - sekretarka przychodzi w masce kopciuszka, - admin przychodzi w masce 255.255.255.0

Gość milena3223
Jestem bi :) . Nie mam zadnego urazu do mężcznyzn , ale od pewnego czasu zaczely mnie kręcić kobiety. Gdy poraz pierwszy sprubowalam seksu z kobietą , to byla tak gorąca i namiętna noc....o wiele lepiej się czulam z mojom kolezankom w lozku niz z facetem. Ten seks byl spontaniczny , kolezanka wyszla z inicjatywą sama nie odwazylabym się chyba. Ale gdy pierwszy raz mą c**kę piescily kobiece rence to bylo cos wspanialego. Najlepszy seks w moim zyciu :D. Od temtej pory jestem biseksualistką:)

Gość gość
A ja teraz leżę mój facet jest na nocce a ja mam dziką ochotę wylizac komuś cipkę

Gość kobietafacetapijącego
gdy spotkasz Boga na swojej drodze i masz pewność tego dokąd zmierzasz i wiesz Kim jest Bóg....:) to Twoje serce może zatańczyć przed Bożym Tronem i zaśpiewać dla Niego takim właśnie słowem, aby wonność Jego osoby rozchodziła się wszędzie, niczym zapach najsłodszych kwiatów. :) Albowiem łaską zbawieni jesteście przez wiarę, i to nie z was: Boży to dar; nie z uczynków, aby się kto nie chlubił." Bóg jest dobry i wysłuchuje modlitwy swoich dzieci :) piękne świadectwo Bożej mocy i Jego troski o nas Niech Pan będzie wywyższony Na chwałę Boga Ojca

Gość gość
wszystkie kobiety są bi

Gość gość
wszyscy faceci są bi

Gość gość
no chyba cie pogięło, że wszystkie są bi bo akurat mnie to brzydzi 2 lesby całujące się i za rączkę sie prowadza teraz taka moda na pedalstwo. Powinni kastrować szmaciarzy i lesby tak samo fuj