Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol ina

czy to możliwe PYTAJNIK

Polecane posty

Gość karol ina

cześć mam 19 lat . chcialam sie zapytać czy to możliwe że mam dentofobię? to dziwne ale bardzo rzetelnie pilnuję terminu wizyty ( co 3 miesiące) chetnie idę do dentysty ale tylko do tego jednego ;-) mimo tych chęci jestem bardzo zestresowana teraz nadchodzi termin wizyty a mnie brzuch boli na samą myśl , co dziwne mimo o chcę iśc. ( ALE SRASZNIE SIE BOJE ) o co to chodzi ??? jak to możliwe chce iśc a jednocześnie sie boje

Gość Hej Pippi
Rosyjscy naukowcy znaleźli w rejonie Czernobyla komputer z dwiema myszkami.

Gość karol ina
a co ma jedno do drugiego ???

Gość sdfhdrflbg
nie masz żadnej fobii skoro chcesz iść. strach to nie żadna fobia, fobię miałabyś wtedy gdyby Cię paraliżowało nawet na samą myśl o dentyście i robiłabyś wszystko, żeby wizyt unikać 🖐️

Gość gość
dzięki sdfhdrflbg za pomoc\

Gość gość
a co to reszty pytań zostawię bez komenarza

Gość gość
idiotka jesteś jakaś. dentofobia i chodzisz do dentysty co 3 miesiące? To tak jakbyś miała arachnofobię i hodowała pająki. Ja mam dentofobię i u dentysty nie byłam 2 lata. Nawet zadzwonić i się umówić na wizytę boję. Mama za mnie dzwoni a mam 21 lat, żenada nie? Ząb mi się psuje i im jest w gorszym stanie tym bardziej wiem, że będę musiałą w końcu tam iść i tym bardziej nie chcę. Mam wizytę na koniec lutego i jak o tym pomyślę to mi się rzygać chce. Nienawidzę dentystów, jakbym byłą bogata to bym ze zrobiła sztuczne zęby żeby już nigdy nikt mi nic nie wiercił!

Gość karol ina
haahaha ale mnie terz brzuch boli na samą myśł o tym żę mam iść do dętysty, ale mimo to idę bardzo chętnie ale jestem zestresowana

Gość karol ina
macie jeszcze jakąś opinie ?

Gość gość
ja też się ciut stresuje przed wizytą, ale to chyba normalne... nie jest to jakiś paraliżujący strach. Szczerze mówiąc to wyleczyłam się, gdy zaczęłam chodzić do dr Beaty do Bamedu81 w Łodzi, nawet jak mi dawał znieczulenie to nie czułam tego ukłucia igly - oni mają jakąś specjalną technikę i nigdy mnie tam nic nie zabolało. A skoro tak to czego tu sie bać - może po prostu czasem coś cie podczas wizyty jednak pobolewa i dlatego się boisz:)