Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kat86

jak zrozumieć jego zachowanie

Polecane posty

6 miesięcy temu odszedł ode mnie mężczyzna. Przez 3 miesiące próbowałam o niego walczyć i wyegzekwować spotkanie aby porozmawiać i wyjaśnić sprawy. Jednak przez ostatnie 3 miesiące nie mieliśmy kontaktu. Moje uczucia do niego minęły jednak zaakceptowałam fakt, iż nie chce spróbować. Jednak 2 tygodnie temu spotkaliśmy się na pokazie mody, który on organizował. Mimo, że nie rozmawialiśmy cały czas zerkał w moją stronę. Ja nie miałam odwagi podejść ani zadzwonić już później. No i 2 dni temu zadzwonił do mnie wieczorem. Był podpity jednak znam go na tyle, że wiem, iż po alkoholu staje się wylewny w uczuciach. Powiedział, że bardzo za mną tęskni, kocha mnie i chce spróbować ponownie- mimo, że ma dziewczynę ale jej nie kocha. Zaproponował kolację następnego dnia i rozmowę. Następnego dnia jednak nie odezwał się. Dopiero ja napisałam smsa. On stwierdził, że nie pamięta treści rozmowy bo był zbyt pijany i, że jedyne co może mi zaproponować to seks. Jednak przyjechał do mnie. Rozmawialiśmy, przytulaliśmy się i w jego oczach dostrzegłam to co kiedyś. Nie jestem mu obojętna. Obiecał odezwać się wieczorem ale do tej pory milczy. Powiedział, że mam dać mu szansę odezwać się pierwszemu i nie być w gorącej wodzie kompaną... To spotkanie sprawiło, że wszystkie uczucia wróciły i utwierdziły w przekonaniu, że go nadal kocham. Na tyle na ile go znam to wiem, że nie wykorzystuje nikogo dla zabawy. Nie wiem jak mam teraz się zachować i jak postępować. Nie chciałabym go znowu stracić. Proszę o radę""

Gość gość
Olewał Cię długi czas i nie obchodziło go co czujesz, później zaproponował sex. Chce Cię mieć ale na swoich warunkach, niestety. Uciekaj, bo nie będziesz szczęśliwa. Zachowaj w sobie resztki godności.