Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniecierpliwiona młoda kobieta

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Witajcie :) Zastanawiam się czy mogę być w ciąży, kochałam się z chłopakiem 16 i 19 dc, przy czym moje cykle wahają się od 23 do nawet 34 dni. Kochaliśmy się bez zabezpieczenia i chłopak dochodził we mnie. Od kilku dni mam niesamowity apetyt na różne rzeczy, dotychczas ograniczałam się do dwóch niewielkich posiłków dziennie. Teraz pochłaniam po 10 kanapek plus obiad każdego dnia. Cały czas zmienia mi się humor, co w sumie najbardziej odczuwa mój chłopak. Raz mam ochotę go zabić, wszystko mi przeszkadza, po kilku minutach chce mi się płakać a po godzinie udaję że nic się nie stało i się śmieję.Jestem zmęczona, boli mnie głowa, często latam do toalety. Piersi mnie bolą jak przed okresem od tygodnia (zwykle bolały dwa, trzy dni). Okres powinnam dostać za dwa dni (obliczając średnią trwania poprzednich cyklów) . Dodam tylko że nie mierzyłam nigdy wcześniej temperatury w pochwie, a dzisiaj spróbowałam i miałam 37,5 stopni gorączki. Bardzo bym chciała mieć już dzidziusia, jednak nie chcę się za szybko nakręcać, a obawiam się że na test ciążowy może być jeszcze zbyt wcześnie.

Gość gość
37,5 stopnia nazywasz gorączką?? O mamo :D

Gość Hej Pippi
Jedzie blondynka w wełnianej czapce na motorze. Policjant zatrzymuje motor i się pyta: - Czemu pani ma wełnianą czapkę a nie kask? - Proszę pana, ja zrobiłam taki eksperyment: z 50 piętra zrzuciłam wełnianą czapkę i kask. Kask się połamał, a czapka była cała.

no tak, musiałam się przejęzyczyć, pisałam na szybko ;)

Gość gośc781
Pewnie, ze mozesz byc w ciąży, ale na takie objawy trochę za wcześnie :D apetyt, humory i bol piersi zwykle występuje w drugiej fazie cyklu, masz szanse, ale lepiej się nie nakręcac :D jak bardzo chcesz wiedziec to lec do lekarza i zrób betę :D

Gość gość
uwielbiam takie pustaki co to myślą,ze objawy ciazy sa od chwili stosunku i brzuch rośnie natychmiast