Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DEKALOG

Polecane posty

Gość gość

których przykazań wg was ludzie najbardziej nie przestrzegają?? patrząc na media i otoczenie wg. mnie najbardziej 9 i 4 9 - bo w telewizji i mediach cudzołożnice przedstawia się jako atrakcyjną kobietę, to jest tak powszechne ze aż nerwy puszczają i brak sił

Gość gość
powiedzcie dlaczego tak jest z tym 9 przykazaniem??? wg mnie w telewizji króluje nieprzestrzeganie 9 najbardziej dlaczego jakaś rozpustnica to jest atrakcyjna kobieta????

Gość gość
A gdyby ludzie przestrzegali 10 przykazan to mielibysmy raj na ziemi. Niby takie proste a takie trudne :D

Gość gość
byłby raj według katechezy 1 nie bedziesz miał bogów cudzych ludzi bóg to pieniiadze i planety horoskopy władza nie szanuja rodziców nie chodza do koscioła i pracuja w niedziele zabijaja plody spirala to terz aborcja ale matka grzechów jest pycha zniej sa te wszystkie grzechy

Gość gość
tak 1 nie przestrzegają zainteresowanie astrologia horoskopami i nauka ale przede wszystkim 9 w XXI wieku

Gość gość
ja teraz słucham katechezy wiecie ze w starozytnosc była kara za to ze kobieta zrobiła aborcje

Gość gość
a to oni wiedzieli co to jest???