Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jabuszko po 3 miesiącu

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie moja córka 1.02 kończy 3 miesiące lekarz kazała podawać już naturalne witaminy , ponieważ ma lekką anemie (nie przyswaja żelaza ) dostała witaminę C w kropelkach i mam podawać wcześniej już soczki deserki. W poniedziałek podałam jej soczek marchewkowy dzisiaj dostała jabuszkowy kupka normalna , nie ulewa chodź po mleku ulewała i teraz moje pytanie czy mogę podać jej jabuszko i tarta marchewkę ? Przy okazji jak to przygotować nie chcę kupować gotowców. Czy mogę podać również kaszkę bezglutenową ?

Gość gość
Japko,to je to!

Gość gość
Nie dawaj pomerańcz,ewentualnie buroki

Gość gość
Słucham ? jeżeli mają się ukazywac takie bezsensowne komentarze to lepiej ich nie pisac

Gość gość
to nie dzial o kupkach i jablkach :o

Gość gość
To jest dyskusja ogólna więc mozna pisać co się chce !

Gość gość
a nie moglas tych pytan LEKARZOWI zadac?

Gość gość
to sobie pisz co chcesz,ale pozniej sie nie dziw ze dostajesz takie odpowiedzi od tego jest inny dzial

Gość gość
zetrzyj na tarce jarzynówce marchewkę na taką najdrobniejszą i przegotuj z odrobiną wody. z jabłuszkiem tak samo bardzo drobno potrzeć i przegotować. jak wystygnie będzie letnie można podać. najpierw oddzielnie potem można połączyć. z kaszką bym się jeszcze wstrzymała.

Gość gość
albo ugotuj marchewkę czy jabłko w całości. a potem zmiksuj.

Gość gość
Sądzisz ,że do lekarza jest tak szybko się dostać ? Dziękuję za odpowiedź a nie sądzisz, że na kaszkę za wcześnie >

Gość gość
NO tak myślałam , ok dziękuję za odpowiedź:)

Gość gość
Nadal nie chwytasz.Te buroki i japko,to byla ironia.I przytyk do Twego jabuszka.Ale i tak nie skumasz.Biedne dziecko.

Gość gość
a telefonu nie masz zeby do przychodni zadzwonic i zapytac?

Gość gość
Biedny to jesteś Ty , bo będę pisać co chcę i gdzie chcę a jak zakłada się temat na forum to można dać temat gdzie się chce a to jest ogólne , a to czy biedne dziecko? co ty gadasz? jeżeli mam takie zalecenia lekarza to dlaczego biedne? masz w ogóle dzieci? zastanów się co piszesz i nie denerwuj ludzi wejdź sobie na jakiś czat a nie wypowiadasz się tutaj gdzie ludzie szukają wypowiedzi i sugestii innych ludzi i naucz się pisać. A zadzwonić nie jest łatwo do mojej przychodni tam po prostu trzeba zjawić się osobiści a nie będę chodzić aby coś się zapytać , bo nie mam z kim córki zostawić a w przychodni chorzy ludzie , po to są takie fora aby móc zasięgnąć informacji od innych matek tyle na ten temat dowiedziałam się co chciałam a innym ludziom którzy nie umieją zachować swoich emocji i głupoty pokazuje środkowy palec.

Gość gość
nastepna kulturalna mamuska :D

Gość gość
W doopie mam,co i gdzie piszesz.Slownik kup,bo nadal nie kumasz!

Gość gość
JABŁŁŁUSZKO teraz rozumiesz ??? :D

Gość gość
o kurcze juz chcialam napisac ze to literowka,ale ta kretynka pisze tak w calym poscie :D:D:D

Gość gość
Ogarnij sie."Jabuszko" nie istnieje.O to szlo..

Gość gość
Ojej na prawdę sądzicie , że to takie straszne ? co z tego ? Ja zrobiłam jeden taki błąd a ludzie robią duzo gorsze i jakoś nie zwraca się na to uwagi zresztą jak ktoś to napisał : to jest miejsce na takie dyskusje

Gość gość
straszne moze nie,raczej tragiczne ze dzieciaka zmajstrowalas,a gramatycznie pisac nie potrafisz 🖐️

Gość gość
sok jest JABŁKOWY :o

Gość gość
Zmajstrowałaś? haha żal mi takich ludzi jak Ty ! nie będę się już na ten temat wypowiadać bo aż szkoda pisać. Haha zmajstrowałaś

Gość gość
Ja pierdykam.Ostatnio sąsiadka przyszla do mnie skladac domek dla lalek,by cora nie widziala.W ktoryms momencie zaczely przeklenstwa latac.Patrze,a pani mama kurwuje,wpychajac kwadratowy element do okraglego otworu.NIE PASUJE. Tak i to "jabuszko"..Ale mama i tak nie kuma.

Gość gość
Ojej OK przyznaje się do błędu już nie musicie mi tego wytykać . A Tobie radzę nie oceniać ludzi jeżeli się w ogolę ich nie zna to świadczy o tobie i Twojej kulturze osobistej , zajmij się sobą , bo z pewnością tez super idealny/a nie jesteś.A swoje dziecko kocham najmocniej na świecie i jest to dziecko poczęte z miłości i wyczekiwane przez długie lata a zmajstrować to ty sobie możesz dzieciaka nie ja !

Gość gość
Co mają przekleństwa do głupiego błędu ortograficznego? widocznie mieszkasz obok patologii

Gość gość
Wg mnie laska byla niezbyt lotna,Ty gledzisz o jakíejs patologii..Rece opadaja

Gość gość
Ja czepilam sie Twego orta.Tylko i az.Ty natomiast dajesz mi wyklad/15.54/kompletetnie nie na temat.Puknij sie w leb!

Gość majk248
Biedne,bo ma glupia matke,teraz czaisz aluzje,czy nadal echo?