Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz 13 mln ludzi w UK zyje ponizej granicy ubostwa

Polecane posty

Gość gość

A pewnie kolejne 13 mln w ubostwie. A przeciez tak tu z a j e b i s c i e podobno..

Gość gość
a jaka jest granica ubostwa w UK, tzn ile przekazuja to w pieniadzach... bo w PL granica ubostwa to 513 zl podziel przez 4,5=114 funtow na osobe... to jest dopiero z******te...

Gość gość
Ceny w Pl tez sa inne... W UK 500 f mc to tez ubostwo

Gość gość
Nie dziwi mnie to. Pracy nie ma a jak jest to po 100-200 chetnych na 1 miejsce i 16-20 godz tyg za 6.31-6.50/h

Gość gość
Totalne bzdury, przecież to by było jakieś 20 % ogółu ludności a tyle to nawet w Polsce nie ma a co dopiero tutaj, gdzie są benefity i chałupy z Councilu. Jakoś dookoła nie widzę żadnego ubóstwa, większość ma auta i to całkiem niezłe, przynajmniej po dwójce dzieci a w supermarketach koszyki się uginają od zakupów. Gdzie te ubóstwo ???

Gość gość
tez byłam na granicy ubóstwa, a na wszystko prawie było mnie stać, zakupy, wycieczki, jedynie auta nie miałam

Gość gość
Nie można być ubogim i jednocześnie mieć na wycieczki i normalne życie. Tak samo jak nie można być prawie w ciąży.

Gość gość
Ales Ty glupia... Pojecia nie masz co to ubostwo i d i o t k o !!! Ubostwo to nie wycieczki...!!!

Gość gość
no miałam niewiele zarobku na miesiac a stac mnie bylo na wycieczki, choc wedlug tutejszych standartów byłam uboga, I nie musisz mnie od idiotek wyzywac, wrocilam na forum po kilku latach I juz wyzwiska, eh, te polaczki