Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleńkaa kosmetyczka

Jestem kosmetyczką POMOGĘ

Polecane posty

Gość Oleńkaa kosmetyczka

Macie jakieś pytania, problemy kosmetyczne, potrzebujecie rady? Służe pomocą także w dobrze makijażu, stylistyki,fryzury.. Jeśli byłaby taka możliwość proszę o zdjęcia buzi itp bo wtedy najlepiej mogę doradzić:) pozdrawiam:)

Gość Oleńkaa kosmetyczka
Kochani piszcie:-)

Gość gość
która metoda trwałej depilacji wąsika jest skuteczniejsza prąd czy laser ?

Gość Oleńkaa kosmetyczka
Jak najbardziej laser bo niszczy całkowicie cebulki włosa i po tygodniu zazwyczaj te włoski słabną i wypadają potem już nie odrastając na tym to polega..prąd oczywiście też działa ale jest to metoda bardziej która tylko osłabia cebulki i po jakimś czasie one się regenerują i włoski mogą znów wyrastać.

Gość smerfnalaseczka23
Stosuję kwas migdałowy i kojowy 40% z biocosmetics,w odstępach cotygodniowych od świąt.Jak długo jeszcze mogę go stosować żeby nie przedobrzyć?

Gość gość
Kwas migdałowy jak i kojowy możesz stosować często według potrzeb. Dopóki nie uzyskasz pożądanych efektów. Kwasy które stosujesz są jak najbardziej bezpieczne. Jednak radze stosować filtry żeby po złuszczeniu zabezpieczyć skórę twarzy zanim się całkiem nie zregeneruje..moje klientki stosują kwasy z powodzeniem nawet po kilka lat:) jeśli twoja skóra reaguje na nie fajnie nie widzę przeciwwskazań do dłuższego stosowania:) oczywiście jeśli będziesz miała efekt już którego oczekiwałas to kwas staraj się używać tylko jako peeling coraz rzadziej nawet raz,dwa na 2-3 tygodnie :)

Gość gość
Oleńka kosmetyczka jest dokładnie odwrotnie, po laserze po kilku latach włos odrasta, a po elektrokoagulacji ginie na zawsze!

Gość gość
jak pozbyć sie ohydnych czarnych zaskornikow na nosie i brodzie?bylam pare razy na wyciskaniu i najpozniej po tygodniu znow nos i broda byly pelne zaskornikow