Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tydzień po term okresu test negat popołudnie

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny! Mam problem 3 dni po terminie @ rano- test pozytywny a dziś tydzień po term.@ w południe test negatywny? Czy znaczy ze jednak w ciąży nie jestem?? Tak bardzo bym chciala,. Może być taka możliwość ze starzenie za male? Eh.... Dziękuje za odpowiedz! Pozdrawiam!

Gość vienna89
Mi w dzień @ wyszedł od razu pozytywny, a robiłam wieczorem. Nie powinien Ci już wyjśc negatywny bo na tym etapie poziom hormonów z każdym dniem wzrasta. Może ciąża biochemiczna? Byłaś na beta hcg?

Gość gość
Mieszkam w Szwecji tu nie robią bety.

Gość vienna89
Hm, żadnego testu z krwi? No to nie bardzo wiem co C***oradzić, może po prostu wizytę u ginekologa dla pewności?

Gość gość
Czasami jest sterze nie za słabe. U ciebie wyszedł pozytyw no to fajnie.... Ale nie wszystkim wychodzi :) Tylko ze u mnie tydz po terminie i ....

Gość gość
Up up podbijam!

Gość sierpniowa Mia
jasne,że robią;) wystraczy powiedzieć,ze chcesz takie badanie i po sprawie nazywa się to plasma beta pozdrawiam

Gość gość
Eh... U nas wszyscy jacys nierozgarnieci.... Wszystko na spokojnie biorą.... Flegmatycy. Niestety maja w nosie ze sie długo starasz i chciałaby sie dowiedzieć czy to juz. Położna kazała mi przyjść za tydz na następny test :(