Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdyby pasierb byl malutki lub bylby dziewczynka byloby inaczrj

Polecane posty

Gość gość

pasierb ma 8lat. nie mam z nim wspolnych tenatow.bo gada tylko o robotach grach na komputer.nie chce siw normalnie bawic klockami grami puzzlami i innymi zajeciami tylko gra i gra bo tak byl nauczony przez poprzedniczke. ja mysle juz sobie ze niech tak gra to mam spokoj ale z drugiej strony brak tematow !!!gdyby byl malutkim chlopcem bawilabym sie z nim autkami klockami rysowalabym z nim i lepila ciastolina nie uczylabym go kompa. mialabym z nim tematy. on jest leniwy nie ma kolegow nie bawi sie gdyby byl dziewczynka nawet 10letnia uwazam ze byloby inaczej

Gość gość
może nie jest za późno. Pogadaj na ten temat z jego tatą i powoli odciągajcie go od tego, a co z jego mamą? mieszkacie razem czy on mieszka ze swoją mamą? może jeszcze da się coś z niego ulepić.

Gość gość
no i?

Gość gość
pasierb mieszka z nami czyli ze mna moim partberem i moja corka gra tylko na kompie leniwy jest nawet mu sie zebow myc nie chce.serio! siedzi przed kompem i je. gra i jak tylko chce pogadac ze mna to nawija o grach wiec powoedzialam jemu wprost ze to mnie nie interesuje i ze jak sie zdecyduj***awic czytac itp nieh da znac

Gość gość
nie masz z nim tematów? zastanów się na początek, kim chcesz być dla niego: koleżanką czy matką (macochą)? jeśli tym pierwszym, to rzeczywiście masz problem...

Gość gość
gadałaś ze swoim facetem o tym? no czy ten chłop tego nie widzi? to jest masakra jakaś! macie małego zombie w domu, własny ojciec robi dziecku krzywdę ale jeszcze nie jest za późno tylko sama nie możesz się za to brać, bo polegniesz i jeszcze będziesz najgorsza. Weź tego swojego faceta za fraki i pokaż jak wygląda jego dziecko!

Gość gość
w dobie komputerów to może dla niego lepiej że siedzi przed kompem niż spędza czas na jakichś bezproduktywnych rozmowach z kobieta, której pewnie zbytnio nie lubi (bo ona go nie lubi na pewno)...

Gość gość
i znów kretynka i jej kolejny wydumany problem- kiedy ty w koncu zrozumiesz, że niezwlocznie powinnaś pójść ze swoimi problemami do psychiatry? nie wiem co za idiota zrobił ci dziecko i nie wiem jakim cudem ten drugi jest jeszcze z tobą