Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda9308

jak szybko test ciążowy daje wynik

Polecane posty

Gość młoda9308

Witam, 9 grudnia kochałam sie z chłopakiem. Skończył przy wejściu do pochwy. 25ego dostałam dziwny okres,dziesięciodniowy. Na początku był jak zawsze obfity a przez ostatnie 3 dni miałam dosyć dużo różowej wydzieliny. 6ego stycznia zrobiłam test paskowy pre test o czułości 25mlU. Nie miałam za dużo czasu i wyrzuciłam test zanim mineło 5min. Gdzieś w 3ej lub 4ej minucie. Wtedy wynik był negatywny. Czy w czwartym,piątym tygodniu ciąży jest szansa że test szybciej da wynik? Dodam że jestem w trakcie skąpego jak na mnie okresu(?) Nie stać mnie teraz na drugi test a ginekologa mam 6lutego. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Gość elloellaa
Ja robiłam test w dzień spodziewanej miesiączki, druga kreska pojawiła się bardzo szybko. Nie miałam żadnych krwawień w ciąży.

Gość gość
Myślę ze wynik po 3-4 minutach jest juz prawidlowy. Nawet na niektorych testach pisze zeby nie brac pod uwage tego co pokazuje test po 5 minutach :) mialas okres wiec sadze ze ciaze mozesz wykluczyc :)

Gość gość
Ja mialam strumieniowy test i jak tylko na niego nasikalam to pojawila sie kreska ciazowa :-) a bylo to 3-4 dni po spodziewanej miesiaczce.

Gość młoda9308
Dziękuje za odpowiedzi :-) troche mnie uspokoiłyście. Wiem że zdarzają sie krwawienia podczas ciąży dlatego nie wiedziałam co o tym myśleć.

Gość gość
Nie wiem ale jakos czarno widze mozliwosc czegos " miesiaczko podobnego " w czasie ciazh. Przeciez to zsprzeczalo by temu czym jest miesiaczka :)

Gość gość
ja dzisiaj robiłam bobo test i po minucie była już druga kreska