Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białewinogrono

Chłopak..

Polecane posty

Gość białewinogrono

Witam, Ludzie powiedzcie co ja mam robić.Nie mogę zapomnieć o pewnym chłopaku.Poznaliśmy się gdy on przyjechał do Polski do swoich znajomych i tak jakoś wyszło, że ja musiałam go oprowadzić po moim mieście. Rozmawiało nam się b. dobrze, nie mogliśmy się nagadać,okazało się, że mamy takie same poglądy. Tak minęły 2 dni. No i się stało-zakochałam się. On było widać, że również mnie bardzo polubił; nawet teraz na Święta dostałam od niego życzenia. Jest tylko jeden problem.. nie jest on polakiem i tutaj też nie mieszka.Wiem, że może mam złudne nadzieje ale tęsknie za nim, tak chciałabym do niego na Facebooku po koleżeńsku napisać ale się zwyczajnie wstydzę. Co ja mam robić?

Gość gość
nie wstydz sie i napisz. nie zaszkodzi ;) albo go zaczep ;)

Gość białewinogrono
Zapomniałam jeszcze dodać, że on był wtedy z jedną z moich najlepszych koleżanek ze studiów (jej akurat te 2 dni w mieście nie było). Dlatego też nie podrywałam go, zostaliśmy na stopie koleżeńskiej. Oni się niedługo potem rozstali ale nie przeze mnie.. No a teraz jakbym do niego napisała to wiecie jakby to wyglądało.......

Gość gość
to mozesz kolezensko napisac :)

Gość białewinogrono
Dziękuję za pomoc :) Napiszę do niego, w końcu co mnie nie zabije to mnie wzmocni :)

Gość białewinogrono
Może jeszcze ktoś się wypowie? :)

Gość białewinogrono
??