Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaaaaaaaaaaaa

Polska to chyba jeden z najsmutniejszych krajów świata

Polecane posty

nie potrafimy się z siebie śmiać, nie mamy poczucia humoru , wszystko oceniamy pesymistycznie...na serio myślę nad wyjazdem stąd kiedyś bo do tego jesteśmy biedni. oby mi się odało ;) bo szczerze to w marnej pracy np przy barze można więcej zarobić np w uk niż u nas , moim znajomi zarobili sobie na całe studia ,a jeszcze imprezowali, wydawali na ciuchy... a u nas? byle do pierwszego przetrwać po studiach za pensje sekretarki :O

poza tym nie mówcie nawet ,że jest inaczej i że wszedzie rozowo tylko nie u nas i takie tam bo byłam w kilku krajach i byłam pozytywnie zaskoczona, ludzie tam maja zupełnie inne podejscie po życia, faceci są fajniejsi i w ogóle wszystko jest inne...

Gość gość
jasne, u nas tak źle, za to w takiej barnwej brytanii czy francji to sielanka z multi kulti i arabami ;) jak tak ci smutno to wyjedź

i może wyjade ! bedę tam imprezować,. chlać, więcej zarabiać i mieć wszystko w d***e !

Gość gość
też planuje wyjechac i serio nad tym myślę... Nie oszukujmy się , rawie wszędzie w Unii jest lepiej, jesteśmy krajem 3-świata...

Gość gość
no jak polacy nie maja poczucia humoru albo nie potrafia sie z siebie smiac ?! to ty biedactwo nie bylas nigdzie poza polska :D najpierw poznaj inne narody a potem sie wypowiadaj ja osobiscie tyle sie najezdzilem po swiecie i nigdzie ale to nigdzie ! nie jest tak wesolo jak u nas ! dwa to samo uwazaja obcokrajowcy odwiedzajacy Polske a Ty polka i takie glupoty wypisujesz :O

Gość gość
byłam właśnie więc mam porównanie niestety :O

Gość gość
no i co ,że Polka, ja tylko stwierdzam fakt! faceci też u nas jacyś drętwi... niby powodzenie mam ,ale u samych łajdaków więc co tu gadać...

Gość gość
jestesmy nieznośni dla siebie/zawistni,wredni,nieżyczliwi/-60% każdemu dorobimy legendę,przysramy i cieszymy sie z nieszczęśćia bliżniego, mijam Polaka zawsze smutnego,za granica także-coś z nami jednak nie tak

Gość gość
bo pewnie bylas na wakacjach w kurorcie i wydaje ci nie wiadomo co sie,a zycie to nie sielanka i all inclusive

Gość gość
bylas taaa w koziel wolce i to tyle :D

Gość gość
zwyczajnie czytac tego nie mozna gofffno macie pojecia jak wyglada codzienne zycie poza granicami naszego kraju ! zawisc ? jedzcie do Holandii do Niemiec do Norwegii to zobaczycie co znaczy zawisc nienawisc kapowanie wredactwo nie macie pojecia ! za granica ludzie chodza tylko do pracy a potem jak myszy pod miotla siedza w domach !

Gość gość
Ma dziewczyna rację! Moja znajoma pracuje w UK i jest mega zadowolona, wszędzie trzeba zapieprzać ,ale gorzej jak u nas to prawie nigdzie nie ma w Europie przynajmniej... Może na Ukrainie czy Rosji tylko jest gorzej (dla szarych obywateli oczywiście). Jesteśmy biednym krajem, rozpitym itd

Gość gość
a ty jestes z****** i glupia jak but no ale co sie dziwic jak sie ma lat scia " to co mozna wiedziec o zyciu? chyba tylo z opowiadan innych masakra

Gość gość
poza tym jeszcze nie spotkałam się z opinią ,że w UK jest biedniej czy gorzej. Wręcz przeciwnie. Owszem są pewne minusy jak warunki lokalowe jesli ktos nie ma szczęścia czy wykorzystywanie w pracy, ale zależy jak kto trafi

Gość gość
a jak jest z tym w Anglii? bo mnie interesuje a może ktoś wie?;)

Gość ja mam takie same odczucia
a zwiedzilam troche. nigdzie nie jest latwo ale tu w polsce jest szczegolnie ciezko

Gość gość
zwyczajnie czytac tego nie mozna gofffno macie pojecia jak wyglada codzienne zycie poza granicami naszego kraju ! zawisc ? jedzcie do Holandii do Niemiec do Norwegii to zobaczycie co znaczy zawisc nienawisc kapowanie wredactwo nie macie pojecia ! za granica ludzie chodza tylko do pracy a potem jak myszy pod miotla siedza w domach ! x naprawde ludzie za granicą nie wychodzą z domu?

Gość gość
na zakupy do lekarza :) to sa ich rozrywki a starsze panie z psem do parku

Gość monique8887
hmmmm trochę się zgodzę ,a trochę nie. Z tym ,że nie mamy poczucia humoru nie całkiem bo potrafimy się bawić, imprezować, głównie po wódce to prawda,ale jednak. Np u nas imprezy trwają do rana, ,,zagranicą" krócej. jesteśmy bardziej szczerzy, bezpośredni. Niestety z tym, że mało zarabiamy się zgodzę, nie idzie się utrzymać z takich zarobków, taki jest fakt, że jesteśmy biedni tak ogólnie trochę przez naszą historię , troche przez genialne władze ,ale tak jest i nikt mi nie wmówi ,że w takich Niemczech czy Anglii jest biedniej i gorzej się zyje bo to jest smieszne

Gość gość
mnie chodzi o poczucie humoru tego ani w Niemczech ani w Anglii nie znajdziesz a czy biedniej ?owszem biedniej u nas ale za to o niebo weselej przyjemniej mimo iz ciezko

Gość monique8887
A Anglicy? sztywniaki jakich mało. może stereotyp,ale prawdziwy. ci rodowici oczywiście. Z Niemcami może jest pod tym względem troche lepiej choć czasem zachowują się jak swinie

Gość gość
19;38 I 19:39 a nie mówiłam,ze polaczek potrafi przysrać? a ty zgorzkniała babo,wyjedż w świat,pogadamy

Gość gość
a jak jest w Niemczech z tolerancją na subkultury? i dlaczego ludzie siedzą w domach?

Gość gość
to zalezy od Landu w zachodnich Landach panuje szeroko pojeta hmmm tolerancja natomiast wschodnie Landy maja sie pod tym wzgledem inaczej ;)