Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jannetterox

Zmarła mi babka ,pozostawiła mi do opieki

Polecane posty

Gość jannetterox

psa,owczarka niemieckiego a ja mieszkam w bloku i mam alergie.Czy mam go oddać do schroniska

Gość gość
z jakiego jestes miasta? ja go adoptuje nie oddawaj go :(

Gość gość
nie oddawaj do schroniska tylko zwróć się o pomoc do jakiejś fundacji która szuka osób do adopcji psów i co najważniejsze pilnuje czy tym psom się później krzywda nie dzieje. np. "psygarnij". Ile pies ma lat?

Gość jannetterox
Z warszawskiej saskiej kępy,daleko to od ciebie?

Gość gość
O rany, nie badz p***a! wez psa! On i tak strasznie cierpi po smierci wlascicielki, schronisko to dla niego wyrok :( :( Pies bardziej cierpi z samotnosci niz z ciasnoty w bloku, a zawsze mozesz sie odczulic u alergologa

Gość gość
oddaj po co ci on?

Gość jannetterox
Odczulić? Dobre sobie ,nie ma takiej opcji,boję się igieł ,co do psa to ma trzy lata i jest to owczarek niemiecki więc spore psisko

Gość gość
to bardzo niedaleko do mnie, bo jestem z Pragi, z Jagielońskiej dokładnie, jesli pies nie jest agresywny , jest spokojny to go moge wziac, mlodziutki jest z tego co piszesz,po co babcia brala mlodego psa na starosc? moja ma 83 lata i umarl jej pies 14 lat temu, powiedziala wtedy "mam 69 lat, nie biorę kolejnego, bo ja umre i kto sie nim zajmie" a juz by mogla przezyc koljenego :(

Gość gość
to go oddaj głupia p**do, bedzie mial lepiej w schronie niz u głupiej c**y która sie igiel boi, a zebys na wscieklizne zachorowala i zeby cie kłuli 10 razy dziennie grubymi drutami

Gość jannetterox
Spadłaś mi jak z nieba,gdzie mogłybyśmy się jutro umówić.Pokazałabym ci kilka zdjęć pieska ,opowiedziała o nim,ponadto jest zaszczepiony na wściekliznę,odrobaczony,nieagresywny.

Gość gość
ty jakims kretynem jesteś.Jak ma alergie to logiczne ze kundla sobie nie weźmie.Widać ze nie wiesz co to znaczy byc uczulonym.Może bedzie kundla trzymała i ze strzykawkami chodziła do konca zycia psa ? Weź pomyśl. Autorko oddaj go komuś, pies nie jest jeszcze stary i chetny sie napewno znajdzie

Gość gość
a ciebie autorko chyba p******o! obcej osobie psa oddawac! jaka masz pewnosc co ona z nim zrobi??? pelno ejst psycholi

Gość jannetterox
A co ja mam z nim zrobić,poza tym nie da się odczulić na psa ,tak od razu ,czasami nie da się w ogóle.I ja jestem tym drugim przypadkiem

Gość gość
ejst??? Właśnie widać kto jest:-) oddaj po co ci kundel? To tylko obowiązki

Gość gość
obowiązki i smród w domu.

Gość jannetterox
Olać ten smród,bo pies w miarę czysty ,ale ja przy kontakcie z sierść mam spuchniętą i swędzącą skórę

Gość gość
dlatego powinnas go oddac i sie nie meczyc