Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prezes_olsztyn

Poszukiwana asystentka prezesa

Polecane posty

Gość Prezes_olsztyn

wymagania: wykształcenie średnie(matura), ładna aparycja, wiek do 25 lat zadania: odbieranie telefonów, układanie grafiku spotkań, 2 razy w miesiącu sex z prezesem wynagrodzenie: 2000zł netto proszę zostawiać maile. Praca w Olsztynie.

Gość gość
Dobre .Zwłaszcza ten sex.

Gość gość
Dobre .Zwłaszcza ten sex.

Gość Prezes_olsztyn
do wymagań nie dopisałem: obsługa ksero, faxu, wysyłanie poczty, emaili, parzenie kawy, herbaty, a więc osoba nie może robić błędów pisząc dlatego matura potrzebna.

Gość Prezes_olsztyn
W Olsztynie znajde taką do pracy za 1200zł netto więc potraktujcie te 800 zł jako spory bonus.

Gość Prezes_olsztyn
gdzie napisałem, że szukam głupiej ? ma mieć maturę bo to o czymś świadczy, że umie pisać, rozmawiać, itp.

chodziło mi o głupia w sensie że by poszła na taki układ. Wysłałam dzisiaj swoje CV na ofertę pracy: Pracownik biurowy w odpowiedzi było w zamian za prace oczekuję seksu, więc kwestia wynagrodzenia już mnie nawet nie interesowała Panie Prezesie.

Gość bogocz milioner
ja za podobne obowiazki dam 3000 zl, ale sex musi być codziennie Gdańsk są chętne?:classic_cool:

Gość Prezes_olsztyn
A praca w warm - mazurskim ? może do mnie pisałaś Kożuhowska, skoro cie nie interesuje taki układ to twoja sprawa na twoje miejsce jest setka chętnych, mam na emailu na te stanowisko ponad 250cv tylko teraz napisałem, że chce sexu, a nie chce mi sie pisać do każdej z osobna czy idzie na takie coś, a nie wszystkie nawet wysyłają z fotą cvki więc zakładam że to jakieś brzydule.

Gość gość
widzę, że niektórzy mają marzenia, w pracy się pracuje a seksu ponowie szefowie haha szukajcie u żon albo w burdelu

Gość Prezes_olsztyn
żona mi sie znudziła, pozatym nie chce sie za często sexić, a ja nie będe sie prosił chce mieć młodziutką świeżutką kobiete, która mi ulży.

Nie ten region, CV miało być ze zdjęciem więc wysłałam, odpowiedź od razu że w zamian a pracę ma być seks. Problem jest w tym że ja szukam pracy, udostępniam swoje dane facetowi, który oczekuje ode mnie seksu, nosz k*wa. Piszcie wprost. Dodam że to być portal z poważnymi ogłoszeniami od pracodawców.

Gość Prezes_olsztyn
weź sie ogarnij a co ty taka cnotka niewydymka jesteś ? zarobisz i troche przyjemności ci nie zaszkodzi 2 tyś to kupa kasy u nas wiesz jakie bezrobocie jest ? war-mazurskie prawie 25%, a młodych ludzi prawie 50% nie ma pracy więc chyba spore zarobki oferuje.

Gość gość
to nie pracodawcy, to jeb/ani skur/wysyni, którym w durnych łbach się poprzewracało

Gość gość
cos za mało za to bzykanie. To po prostu wyzysk. Takim jak ty to po prostu życzę wszystkiego najgorszego. Mam nadzieję, ze to jakiś eksperyment socjologiczny. Bo jak nie... ciężko mi wierzyć, że sa takie ś****wa i jeszcze się z tym afiszują. Włąściwie to się nie afiszują, bo tutaj anonimowość. Może daj swoje dane (hehe) jak taki jesteś do przodu.

Gość gość
na te stanowisko ponad 250cv tylko teraz napisałem, że chce sexu, a nie chce mi sie pisać do każdej z osobna czy idzie na takie coś>>>> oj, nieładnie. Mało, że świntuszek to jeszcze leniuszek. Ptysiu skoro to ma być "zatrudnienie z tzw.przyjemnością" to powinieneś dać w tym regionie chociaż trójkę. I tak księgowa koszty pracownika puści w koszty, więc wiesz....pazerny 2x traci.

Gość gość
no....z ust mi tę przyjemność wyjął :P ps.tylko żebyście nie pomyśleli, że miałam przyjemność z tym "panem" :o a fu!

Gość Prezes_olsztyn
weźcie przestańcie pieprzyć mało ? za 1200zł zatrudnie tutaj każdego, a 2 razy w miesiącu moge iść na d***** !! w olsztynie mam za 200zł taką z pierwszej ligi, ale ja wole miec swoją prywatną co mi da gwarancję anonimowości i tego, że nie sypia z innymi.

Cnotką nie jestem a jeżeli uważasz ze 2000.- to kupa kasy to sam się ogarnij, tyle to Biedronka płaci teraz pracownikom.

Gość gość
same mu cv wysyłają na te stanowisko ...ty dodaj jeszcze umiejętności korekty i redakcji tekstów, bo jak ty tak Prezes nie po polsku umisz, to polegniesz :(

Gość gość
jesteś dnem

Gość gość
gwarancję anonimowości i swoją prywatną chce mieć :( mój bosz co za chmyz :( przestańmy karmić trola, apeluję o solidarność ze mną w tym apelu :) 🖐️ mgr zuzia

Gość Prezes_olsztyn
jakie koszty ? będzie umowa o pracę na najniższą krajową i reszta bonusu pod stołem co wy myślicie, że ja frajer jestem ? 80% ludzi tak u mnie pracuje jak sie komuś nie podoba to wypad droga wolna możecie iśc do biedronki powodzenia ja nikogo nie trzymam.

Gość gość
jest dnem, z niego taki prezes jak z koziej duuupy trąbka. Znam ja takich prezesów. Zatrudniają 5 ludzi i drugie pięć sezonowo jak robota jest. Jeżdżą 18 letnim VW i przesiadują w necie cały wolny czas.

do gość ja wysłałam odpowiedź na niby normalną ofertę pracy, wymagania były typowe do pracy biurowej a dopiero jak wysłałam CV to była odpowiedź że w zamian za pracę chce seksu. Wysyłamy CV bo szukamy pracy nie nasza wina ze trafiamy na ...............

Gość Prezes_olsztyn
chyba kpicie sobie ze mnie w biedronce płacą, ale 2000 brutto matoły, a to na ręke jest 1440 zł ! jak chcecie to idzcie cały dzien na kasie w pieluchach i z paletami tyrać rozkładać towar po nockach droga wolna nikt was nie zatrzymuje ! a co do auta to 2 miesiące temu kupiłem 2 nowiutkie BMW każde po 350 tyś brutto, musiałem jechać po nia aż do Gdańska bo u nas nawet nie ma salonu bmw taki kryzys.

Gość gość
kożuhowska - znam ten ból. Szkoda, że ci co do mnie wysyłali propozycje nie wiedzą, ile mam lat i jak się ubieram :D Ze śmiechu by umarli, jak bym im przyszła w starobabskiej spódnicy i z wózeczkiem babciowym