Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdfsfdfds

Czy uda mi się go odzyskać

Polecane posty

Gość dsfdfsfdfds

Nie wiem już co robić... czy trwać przy nadziei, czy nie. Rozstaliśmy się po 4 miesiącach głównie z mojego powodu (nie chodzi o zdradę ani nic takiego). Był miesiąc przerwy, a od stycznia ponownie utrzymujemy kontakt, i się spotykamy. Jego przyjaciel twierdzi, że jestem na dobrej drodze, aby odzyskać byłego (staram się, bo wiem, że teraz moja "kolej"). Teoretycznie wszystko jest dobrze, ale mam wątpliwości... Chciałabym się dowiedzieć, czy Wy lub Wasi znajomi przerabiali już takie sytuacje, czyli rozstania i powroty. Dodam, że zmieniłam się na lepsze, co on zauważył. Wiem też, że wcześniej chciał wyznać mi uczucie - na tę chwilę natomiast wiem, że tęsknił, i myślał o powrocie. Proszę o jakiekolwiek opinie ;)

Gość gość
Myślę, że była w podobnej sytuacji on się starał ale ja to zakończyłam bo nie była gotowa jak to przemyślałam po roku (trochę dłużej mi to zajęło), odnowiliśmy kontakt musiał ja się trochę postarać i już długo jesteśmy razem. Musisz tylko uważać, żeby on się nie przyzwyczaił, że nie musi się starać i nie musi nic robić

Gość dsfdfsfdfds
Hm, ale tutaj Ty zakończyłaś związek, a to chyba ma znaczenie? Co prawda on myślał, że ja chcę zerwać, ale ostatecznie on poczynił ten krok

Gość gość
No ja powiedziałam, że nie chce nie jestem gotowa i mogę z nim być ale on nie będzie szczęśliwy i się ze mną zgodził