Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tajna Baza Dulce w Nowym Meksyku w USA

Polecane posty

Gość gość

Przeczytajcie te przerażające dane: http://www.paranormalne.pl/tutorials/article/19-wywiad-z-thomasem-edwinem-castello-rzekomym-pracownikiem-ochrony-w-bazie-dulce/ A teraz, po przeczytaniu tego artykułu, znalazłem co ciekawsze informacje: - grupa ufologów wybrała się do Dulcem z aparaturą, która miała sprawdzić, co dokładnie znajduje się pod ziemią i aparatura ta wykazała, że istnieje podziemny system jaskiń bądź tuneli, - mieszkańcy miasta Dulce w 70% twierdzą, że mieli styczność ze zjawiskami niewyjaśnionymi, głównie ze światłami pojawiającymi się w nocy, Przerażające... jeśli taka baza istnieje, nie chciałbym nocą tam zabłądzić i trafić przypadkiem do niej. Chyba, że w 100-osobowej grupie, tak dużej, że jej zaginięcie nagle na środku pustyni nie dałoby się ukryc.

Gość gość
Co ciekawe drugim człowiekiem, który pracował w tej samej bazie i wyjawił co nieco informacji, jest niejaki Phil Schneider, dużo bardziej znany człowiek, w latach 90. padł ofiarą seryjnego samobójcy. http://treborok.wordpress.com/filmy/phil-schneider/

Gość gość
Historię o rzekomych tunelach szybkiej kolei oplatających cały świat uważam za banialuki. Ale historie o tym, że są w USA podziemne bazy, gdzie przeprowadza się eksperymenty na ludziach itp. są już bardzo prawdopodobne. Nie wiem co myśleć o mieszaniu do tego obcych ale sądzę że fizyczny kontakt z obcymi został nawiązany, tylko jest skrzętnie ukrywany przed opinią publiczną, fajnie byłoby zajechać do takiego Dulce i popytać ludzi czy coś widzieli itp. sądzę że po jednej takie wizycie wszystko by się wyjaśniło, czy coś naprawdę jest, czy to bajeczki wyssane z palca.

Gość gość
to ja autor tematu pisze szybko bo zajechal jakis van pod muj dom z napisem FBI co to ten napis ZNACZY? eeeejjj panowie spokojnie aaaaaaaaa aAAAAAAAZA RATUJCIE MNIE...............................CISZA

Gość Let me go
Jestem zdania, że istnieje tam teraz więcej niż 7 stref. Obecnie teraz z 8 stref zabezpieczonych oraz odseparowanych. Jestem w 100% pewien, że jest to oczywiście strefa zarezerwowana dla najcięższych kwestii. Strefa objęta rygorem tajności i kwestii doświadczeń na poziomie UFO. Czyli nie z perspektywy cywilizacji ludzkiej a między gwiezdnej lub międzygalaktycznej.Z prostej przyczyny. Po pierwsze bezpieczeństwa środowiskowego, typu "biohazard" a wyjściowym względzie jako międzygwiezdndym. Gdyż sonda Voyager 1, wysłana jakieś 37 lub 38 lat temu stanowi o wyzwaniu wystrzeleniu w przestworza. Obecna przyszłość, to opuszczenie tej Planety w wyniku błędów.