Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego ona to robi

DLACZEGO onaSpecjalnie lubiMnie skompromitowac pokazac przed inymiZE jest lepsza

Polecane posty

Nie wiem dlaczego ona to robi ma niby 33 lata i jak sie spotkamy w towaryzstwie innych to lubi mnie czetso skompromitowac ,chce dac innym wrazenie ze jest lepsza madrzejsza..lubi to zaznaczac ..lubi sie nabijac.. Kiedys jje pomoglam i jak cos potrzebowala to bylam pojechalam z nia... i kiedys zaczela szydzic ze mnie nasmiewac sie w towarzystwie innych wkurzylam sie wygarnelam jej i pozniej niby przepraszala,wydzwnaiala ,ale ja olalam nie odbieralam telefonow ...az w koncu po roku czasu odebralam jak sie ucieszyla... czasami pogadamy ale widze ze nadal chce ze mna w kazdej kwesti rywalizowac,mowila ze sie zmienia ...a le nadal czuje ze chetnie znow y mnie sompromitowala,wysmial podreslila przy innych ze ja jestem gorsza od niej ze ona to madrzejsza itp...NIE WIEM DLACZEGO TO Robi co nia kieruje ta naprawde,chociaz moge sie domysac ze wie ze ja jestem skromna,uczciwa,wie ze nikogo nie obraze,nie jestem chamowata.. ona jest manipulatorka straszna..

Gość gość
Jest manipulatorką i być może chce twojego faceta, ale nie ma szans, tępa chłopięca :D

Gość dlazcego ona to robi
Ja nie mam faceta,a jak sie dowiedziala ,ze sie z ims spotykam ,bo samo wyszlo w rozmowie ja do mnei zadzwonila ,co dzwonila pytala co ja z nim itp..bo tez mi azczela opowiadac ,ze niby z im sie spotyka...widze ze caly czas jakby rywlizuje ze mna...kiedys jak bylysmy na imprezie facet mnie podrywal ,ona byla wsciekla ,niemila sie stala zlosliwa..az on zapytal czy to moja dobra kolezanka..

Gość gość
No tak jak ci napisali wyżej.

lubi sie posmiac wpada w dziwny smiech jak ja cos powiem czasami i chce mnie oglupic ze niby oan taka madrzejsza ,a ja glupia ..przy ludziach naczesniej na ,jak jestem z nia to nie.....nie wiem dlaczego..przciez ja jej nic nie zrobilam..i wczeniej nawet jej pomagaam jak potrzebowala cos z kims pojechac to jechalam z nia..

Ja mam 30 lat ,ona 32 .. no niby nie ma mi nic zazdroscic bo ja jestem normalna dziewczyna i ona ma prace lepsza ...

Gość gość
To rób tak samo.

dla mnie to jest niepowazne,wpadanie w taki dziwny smiech -jakby nabijanie sie z kogos..i pokazywanie ze niby sie jest ta lepsza przed innymi... ALE w koncu jak znow mnie bedzie chciala skompromitowac,to ja jej cos musze dobrego pwoiedziec,zeby zapdal sie pod ziemie,sama skompromitowala..

Gość gość
Jaką lepszą? Może za popychadło tam robi.

Gość gość
Tak rób, pewnie jesteś ładniejsza a dziuni nie stać na zabiegi.

ona chce uchodzic za taka wielce madra,a tak naprawde manipuluje ludzmi..i to ze jest cwana manipuluje to uwaza sie za madra...pare razy dalam sie jej nabrac,ale juz nie.. ale ona teraz probuje wzbuszic we mnie zaufanie,ale nie ufam jej i nie mowie prywatnych rzeczy jej jak wczesniej..ale chce uspic moja czujnosc-wzudzic zaufanie..bo coraz czesciej wydzania szuka kontaktu rozmow ze mna,,,ja slucham ,mowie ,ale mysle swoje ..

Gość gość
Ty jej na to pozwalasz i nie jesteś wiele mądrzejsza od niej skoro pozwalasz, aby tak Ciebie traktowała. Po Ci taka osoba potrzebna? Szukasz problemów? Co Cię obchodzi dlaczego ona taka jest? Gdy się dowiesz to co? Nadal będziesz jej tyłek smarować? Z tego co napiasał,aś już nie raz jej smarowałaś i co z tego masz? Więcej kpin i dogryzania z jej strony. Baba się z Ciebie nabija, a Ty się martwisz dlaczego. Utnij kontakty i tyle. Po Ci taki ktoś w życiu, co się niepotrafi cieszyć i nie potrafi docenić fajną koleżankę.

jestem normalna ,mam wady i zalety ,ale z moich obserwacji bardziej podobam sie facetom,ona nie lubi ze man na imprezy chodzic ,tylko jak chce sie spotkac to na kawe,a nie na tance imprezy..

po tym jak mnie skompromitowala ,przepraszala wysylala smsy,niby zalowala...ale nie reagowalam okolo roku czasu nie odebralam od niej telefonu...az w koncu odebralam i on"o odebralas ode mnie telefon huraa hahaha" i zaczela mi opowiadac co u niej w zyciu ...wysluchalam i poprosila czy bysmy nie mogly sie spotkac na kawe ,jak sie spotkalysmy to mowila sie sie zmienila ze ,nad soba pracuej i zapytala mnie "czy jest spokojna_" ja na to " na razie tak"...:) i dzwonila do mnie co jakis czas,albo po info..nigdy zalowala,,,,bo ja bylam wtedy kiedy potrzebowala wczeniej..

Gość gość
Ile masz lat? Z choinki się urwałaś? Ktoś nie umie cię docenić i się zachować - zrywasz lub ograniczasz kontakty.

jak nie odbieralam to dzwonila dzwonila az do skutku,taka natretna jest ,bezczelna wrecz...

Teraz mam ogrnaiczony kontakt z nia.. unikam,czasami jak dzwoni to nawet nie odbieram telefonu..

Gość gość
30 lat o kuźwa. Poziom gimbazy.

zastanawiam jak mam z nia postapic jak znow bedzie probowala mnie w towarzystwie skompromitowac..,,

jak zareagowac jakby znow zaczela nabijac sie ze mnie wsrod innych ludzi ,np jakbym cos powiedziala a ona wpada w chisteryczny smiech hahahahahah" jak zareagowac?

Gość gość
Musicie się razem spotykać, podobno ona nie lubi imprez. Zablokuj jej numer i tyle.

ale chodzi ,mi raczej o przypadkowe spotkanie na imprezie..

Gość gość
Zapytaj jej się przy ludziach dla kogo tak gwiazdorzy.

nie to za slabe jest.. cos co ja sama skompromituje ..

Gość gość
Masz 30 lat i nie umiesz się odezwać? Obroń się.

Kiedys bylysmy na imprezie,mieszamy za granica i bylysmy wsrod jej patu znajomych ,nieznajomych i taki jeden facet-murzyn,ale to niewazne ,cos tam do mnie swirowal,ale bylam obojetna na niego i cos mi tak dogryzl zlosliwego ,a tak jak wpadla w smiech jak sie cieszyla smiala ze hoho...

Caly czas olewalam ten jej nagly smiech jak cos powiem..ale w glebi duszy wkurza mnie to boli ,bo widac ze to takie nabijanie sie wysmiewanie..

Gość gość
Z kim ty się zadajesz... Każdemu pozwalasz sobie dogryzać? Nie wierzę. Prowo 0/10

nie kazdemu ,ale czsami sie zdarzy ,ze ktos dogryzie,a tobie nigdy?... Bo ja jestem spokojna,mila ,nie chamowa,ktora lubi kompromitowac,ale widze ze chyba musze sie zmienic troche byc bardziej chamska... Bo nie w modzie jest bycie mila,dobra szczera,skromna osoba...poklask ma chamstwo cwaniastwo niestety...a dobrzy ludzie wokol chamow gubia sie..

taq moja "znajoma" wie ze mam niska samoocene,moze to wykorzystuje ...kiedys mi nawet przyniosla ksiazke "podniesc poczucie wartosci"..