Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

20 latka i 35 latek

Polecane posty

Gość gość

czy to może się udac?

Gość gość
35 lat i już middle age crisis, że sobie młodej tzipy szuka?!

Gość gość
Dla mnie OK.

Gość gość
To zależy do czego?

Od tego co oboje mają do zaoferowania. W sensie zdolności do budowania wartościowej i trwałej relacji.

Jeśli taki związek ma przetrwać na dłuższa metę, to tylko jeśli kobieta bedzie miała małe potrzeby. Z biologicznego punktu widzenia lepsza jest różnica wieku w druga stronę, ale tez nie aż taka.

Szczyt męskich potrzeb seksualnych wypada miedzy 20-30 rokiem zycia. Po 30 dalej powinno być dobrze. Natomiast po 40 zaczynają się pojawiać pierwsze problemy. Z kobietą jest inaczej. Pełne rozbudzenie seksualne, to zwykle 30, 30 +. Wiec sama sobie oblicz, ale na krótsza mete, czemu nie?;)

Gość gość
eluana śmieszna jesteś

Gość poczta polska
Szczyt męskich potrzeb seksualnych wypada miedzy 20-30 rokiem zycia. Po 30 dalej powinno być dobrze. x to chyba miał być żart. opowiedziałam go swojemu, ale nie śmiał się. Ty tak na poważnie?

Gość gość
dokładnie

Gość gość
Jak sobie od razu bedziesz zakladac ze wiek jest problemem, to pewnie ze nie. Myslalam ze na osobie ci zalezy, nie na metryce.

Gość kamiel
a co byście powiedzieli na 50latkę i 30 latka? znam taką parę, super małżeństwo więc jak widać w tej materii żadne reguły nie obowiązują:)P

roznica wieku nie jest znaczaca ;) Ja byłem w 3 letnim zwiazku z 10 lat młodsza i ona nie nadazała za mna w łozku :) szczyt meski 20-30 lat? chyba chciałas powiedziec 15-40+ (+zalezy od danego osobnika) a 15-25 to burza hormonów (jak młody kelner...zanim doniesie to wyleje :) )

Chętny, nastolatków nie wliczam do mężczyzn. Ty masz teraz ponoć 30, wiec miałes 20 kilka lat i nastkę, wiec potwierdzasz to co napisałam.:)

Dla mnie różnica ponad 10 lat na dłuższą metę(w kazda stronę), to kiepski pomysł, ale sa tacy, którym tak pasuję- jako wyjatki potwierdzające regułę.;)

w druga strone tez jest fajnie,bo spotykam sie sporadycznie z 14 lat starsza odemnie. Ona najbardziej lubi pieszczoty i pocałunki,a sek...alne spotkania lubi ale rzadziej

Fizjologia ludzkiego organizmu, która ma swoje odstępstwa.;) Nawet tutaj zobacz ile kobiet w srednim wieku żali się, ze mąż nie daje im rady, a gdyby sobie wzięły młodszego:classic_cool:

Zapewne mezowie zaczynaja czuc monotonie i przysłowiowo "odpekaja robotke" poto zeby sie tylko wyluzowac troche. A gdyby przy znacznej wiekszosci tych "nie dajacych rady" połozyc obok jakas sexi lalunie to nie jeden by poczul sie o te 10-15 lat młodszy :)

skoro jestescie przy opracowywaniu kolejnego poradnika ;) poprosze o odpowiednie wskazowki dla mnie. czekam z niecierpliwoscia.... 😴

mnie nic nie nurtuje. jestem rzeka bez nurtu. to taki ewenement przyrodniczy 😴 .... swoja droga, wygladalo na poradnik ;)