Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierzę w miłość i już wiem że nigdy nikogo nie spotkam

Polecane posty

Gość gość
Dlatego nikt cie nie chce pasztecie z nie wyparzonym ozorem :D , kobita miała 3 mężów a takich maszkaronow nikt nie chce i siedzą i w stołek pierdzą :D

Autorko, jesteś stanowczo za młoda by wierzyć, że już Cię nic w życiu nie spotka... A na miłość jest dobra pora w każdym wieku stąd tule rozwodów i powtórnych małżeństw. Może czasami warto cierpliwie poczekać?

Gość gość
Ja swojego męża poznałam gdy miałam 26 lat.Zachowywałam się dokąłdnie tak jak Ty.Zadawałam sobie pytania czemu jestem sama, czemu nikt mnie nie chce.W koncu odpusciłam zajełam się nauka i pracą w sumie przestałam o tym mysleć i nagle bumm...poznałam GO.Rozkochał mnie w sobie,jest moim idealnym ksieciem,mamy dwoje malutkich dzieci i własnie realizujemy nasze marzenie o własnym domku.Mam 31 lat,czasem nie mogę uwierzyć,ze jeszcze tak niedawno byłam samotna i niewierząca w prawdziwa miłość.Miłość istnieje,ale zawsze powtarzam zawsze przychodzi kiedy się jej najmniej spodziewamy. Uśmiechnij się i tym usmiechem obdarzaj innych- wszystko przed tobą;-)