Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pod ochroną spij wygodnie always night

Polecane posty

Gość gość

co to za piosenka w ogóle? jak mnie denerwują pieśni o podpaskach :( mogliby oszczędzić, w ogóle podpaski nie powinny być reklamowane

Gość gość
oj tam skusił, przecież to nie jest jakiś eksluzywny towar i tak każda kobieta jakieś podpaski albo tampony musi kupić, lepiej by zastanowili się nad recepturą swoich podpasek, bo o ile w 2000-2006 mieli naprawdę porządne podpachy o tyle potem szło coraz gorzej i tak od 2 lat te podpaski przechodzą same siebie!! taśma klejaca jest tak mocna,że potem przy oderwaniu zostaje na bieliznie, a same podpaski dziwnie wchłaniają, czuć wilgoć, robią je takie małe, przeciekają, aktualnie używam belli i naturelli, bo są tak samo słabe a jednak tańsze... Marzę o tym by always były takie jak kiedyś

Gość gość
ja na podpaski always się już nie skuszę,bo : - kupowałam wiele lat z przyzwyczajenia, bez namysłu brałam always... jednak rozczarowałam się bardzo, kiedys te podpaski były naprawdę długie z wielkimi skrzydełkami i moglam noc przespac bezpiecznie a teraz wszystkie są małe, mają niby jakies super ulepszenia jakis jedwab ale nic to nie daje , musze stosowac tampon, podpaski biore teraz najtansze, poza tym irytują mnie te reklamy

Gość gość
Podpaski muszą byc reklamowane, bo producenci chcą je sprzedać :D ale te kiczowate pioseneczki to mnie w***wiają wybitnie! Pod ochroną śpij wygodnie i się zesraj ku**a w spodnie!!! A pamiętacie "bliżej bliżej" ,w tym aucie, jedna dziewczyna przesuwała drugiej dupą po ryju... Albo "pokaż talent swój nawet w te dni"? A słyszałyście już najnowszą kołysankę od Always: "gdziekolwiek jesteś słodko śpij nawet w te dni" japiedole co za wieśniactwo! Podpaski to zwyczajny produkt mogą byc reklamowane ale dlaczego każda baba z reklamy podpasek musi się zachowywać jak jakaś upośledzona idiotka?