Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokroteczka261988

STARACZKI 2014

Polecane posty

Gość stokroteczka261988

Witam! Dla wszystkich dziewczyn, które zaczynają starania. Jesteśmy z mężem po 3. cyklu starań, a Wy?

Gość stokroteczka261988
dodam, że cykle mam 28dniowe, owulacja była 14.dc, mijają 4dni po owulacji...

Gość gość
Z mężem staraliśmy się 2 cykle, nie udało się. Odkładam starania do maja, czerwca ponieważ pojawiły się u mnie problemy zdrowotne :O- musze usunąć dwie 8 ponieważ jak się dowiedziałam powodują stan zapalny, a w ciązy to wiadomo- niebezpoeczne, wiec musze najpierw te wredne żeby ogarnąć :o

Gość madralinka
Witam ja wczoraj dwie kreseczki na teście zobaczyłam:) udało się w 1 cyklu natomiast w październiku stracilam pierwsza ciążę w 10 tyg,.wiec jestem pełną obaw i nadziei jednocześnie. Z serca życzę Wam pomyślnego testowania!!!:)

Gość stokroteczka261988
madralinka i jak? wszystko ok? ja czekam na @ do 10marca, zobaczymy czy coś w tym cyklu wyjdzie czy nie. już się nie nastawiam z tymi testami... bo to tylko dodatkowa presja i stres.

Gość ojtam ojtam
dołączam się - jesteśmy w trakcie pierwszego cyklu starań - mamy nadzieje że szybko się uda choć chcemy sie starać o dziewczynkę więc pewnie to dłużej potrwa..

Gość stokrotka_26a
Witam:) Moje cykle to srednio 30-36 dni. Odstawilam tabletki w grudniu 2013 poniewaz z narzeczonym uznalismy ze to juz czas Okolo 10-12 dc zauwazylam przejrzysty rozciagliwy sluz wiec poszalelismy. 19 dc zauwazylam rozowo- czerwona plame na bieliznie i od tego czasu mam bole podbrzusza,uczucie pelnego brzucha, sutki mi sie powiekszyly, zauwazylam niebieskie zylki na piersiach, chociaz nie zawsze je widac( chyba ze chce je widziec myslicie ze jest szansa? Pozdrawiam