Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrakSilnejWoliONA25

Dieta Kapusciana Start 31.01.2014

Polecane posty

Gość BrakSilnejWoliONA25

Czesc, Od jutra planuje rozpoczac diete kapusciana. Strasznie przytylam i postanowilam cos z tym zrobic. Przechodzilam juz kilka razy kopenhaska ( rezultaty byly zniewalajace) jednak nie moge juz patrzec na jajka i szpinak wiec zdecydowalam sie na kapuste. Moja waga to 90.6kg przy wzroscie 168cm - wielka baba ze mnie. Zapraszam do wspolnego odchudzania i wspierania sie. Dodam ze przyjmuje od dwoch dni tabletki therm line forte i zaczelam chodzic na silownie i basen (na przemian) Pozdrawiam,

Gość OLLE_nka
Dopisuję się do tej diety, szukałam jakiejś diety w internecie i zdecydowałam się na tą, ja do te diety będę stosowała tabletki slimcea które już zamówiłam do tego planuję zapisać się na zajęcia fintess

Gość BrakSilnejWoliONA25
Witaj Olle_nka :), Kiedy zaczynasz ta diete? Ja mam nadzieje ze pozbede sie na niej okolo 4 kg ( mam nadzieje ze 5 :) Dla mnie to poczatek dietowania poniewaz mam wesele przyjaciolki w maju i chce na nim slicznie wygladac. Na chwile obecna ciezko jest mi kupic nawet spodnie :(

Gość Karolina_665544
Ja również postanowiłam się troszkę odchudzić, bo tego sadełka jesdt u mnie co nieco. Moja waga to 91 kilogramy, a mam 167 cm wzrostu. Potrzebuję zrzucić nieco ponad 15 kilo (a jak się uda to i więcej) , więc się przyłączę. Mam już dietę, a teraz postanowiłam poszukać dobrego sportu, który przyspieszy odchudzanie. Zastanawiałam się nad aqua - aerobikiem i to jest chyba to. Zobaczę jak to mi bedzie szło, ale ewentulanie wesprę się tabletkami wspomagającymi odchudzanie Slimette (dokładnie tymi - http://wsad.it/gosc/slimette ). Moja przyjacióła je brała i naprawdę sporo schudła.

Gość BrakSilnejWoliONA25
Czesc Karolina_665544, Ciesze sie ze chcesz sie do nas przylaczyc. W zasadzie to startujemy z tej samej wagi. A kiedy planujesz zaczac dietke?

Gość BrakSilnejWoliONA25
Czesc, Bardzo sie cicho tu zrobilo. Dopiero dzisiaj rozpoczelam swoja dietke. Jestem juz po zupce oraz jednym jablku. Ciezko bedzie ale sie nie poddam. Mam bardzo duzo do zrzucenia....jakies 20kg wiec dluuga droga przede mna. Zapraszam do dietowania...razem zawsze razniej. Pozdrawiam xxx

Gość BrakSilnejWoliONA25
Witam, Widze ze brak dietowiczek....szkoda bo latwiej kiedy diete przechodzi sie w towarzystwie. Dzis moj drugi dzien. Za godzinke sniadanko w postaci zupki a teraz duuuuze ilosci wody. Wczoraj waga wskazywala 91kg a dzisiaj rano 89.2kg. Wiem ze na poczatku waga spada szybko ( glownie w postaci wody) ale to bardzo motywujace. Pozdrawiam wszystkich czytajacych i zapraszam do odchudzania.

Gość Karolina_665544
Dieta start od 04.02.2014. Zacznę dzisiaj, bo pogoda nastraja. Zobaczę jak mi to wszystko będzie szło. a jak tam twoja dietka?

Gość BrakSilnejWoliONA25
Hey Karolina, Ciesze sie ze przylaczasz sie do dietki. Dzis moj drugi dzien. Jest ciezko ale mysle ze dam rade. Zaraz bedzie obiadek a pozniej silownia i tak jakos do wieczorka zleci... A z jakiej wagi startujesz?

cześć dziewczyny!!!od jutra postanowiłam razem z wami jeść zupkę kapuściana ważę dużo i mam nadzieję zgubić parę a nawet pare naście kilogramów :( mam nadzieje ,że razem z Wami mi się uda :)

Gość Pandziula
Heej!!! Ja właśnie też szukam grupy wsparcia do przejścia przez tą dietkę :) W grupie raźniej, dzielić się efektami i w ogóle. Dziś już mam składniki i jutro biorę się za dietę :) Raz na niej byłam. Po I dniu jest spadek 1-1,5 kg , po drugim z 0,5 kg a do trzecieo jakoś nie mogę dobrnąć ... :/ Może z wami mi się uda ;) Piszcie jak Wam idzie każdego dnia - a nawet częściej :) Piszciee! Pozdrawiam :)

Gość Pandziula
Kurcze nikt nie pisze......? Mam mały kryzys, wspólnie byłoby łatiwj przez niego przejść.. Jak zwykle gdy zaczynam dietę to muszę gotować pyszny obiad dla rodziny, ciężko się oprzeć ale może spróbuję... :/ .............................................. Piątek 07. 02. 2014r. Waga wyjsciowa : 73,90 kg ( przy wzroście 171cm ) ..............................................

Gość Pandziula
Widocznie tak skończyłyście jak ja. Samej bez wsparcia jest podwójnie ciężko. Zaraz będę jeść porcję lodów wielosmakowych z bitą śmietaną, mniamm.... Żegnam, pa