Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanastolatki74

puścić córę na ten obóz PYTAM

Polecane posty

Gość mamanastolatki74
zadzwoniłam, potwierdziłam, kasa przelana jutro o 11 spotkanie organizacyjne, mam mieszane uczucia

ale chodzenie do szkoly pracy na zakupy -jest konieczne a sport nie jest konieczny do zycia -narty i snowbord jak wszystkie sporty strasznie niszcza stawy i kręgoslup - sport, aktywność fizyczna jest konieczna do zdrowego życia, a jak ktoś sobie wybiera bardziej ekstremalny sport to widać jemu jest też mało nudny sport potrzebny do życia ;P

Gość gość
kazdy sport to masakra dla stawow i kręgoslupa -malo to osob sie polamalo na nartach i snowbordzie?

Gość gość
Tak... pół godziny wystarczyło, żeby podjąć tak przełomową decyzję życiową :D :D :D

Gość gość
30.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość kazdy sport to masakra dla stawow i kręgoslupa -malo to osob sie polamalo na nartach i snowbordzie? X No szok normalnie. A ile osób codziennie się łamie na chodniku. Masakra.

Gość gość
sport to niszczy stawy i kręgoslup ze hoo

Gość mamanastolatki74
sport to zdrowie i jak najbardziej popieram taką formę wypoczynku :) chciałam pozanać tylko wasze zdanie,a czasu dużo nie było, bo do dzisiaj są zapisy

Gość gość
Ale sport wyczynowy, o którym nie macie pojęcia. Zresztą jak widzę o żadnym sporcie. Wyczynowo za to, potraficie p*******ić głupoty. :D :D :D

W ogóle to ja sama na nartach byłam raz w życiu, jak miałam 16 lat, na 4 dni, w Trentino. Jestem antytalenciem narciarskim, a jakoś sobie w tych STRASZNYCH Dolomitach poradziłam. Z instruktorem, na prostej ogólnej trasie. A miałam też dwa drobne wypadki, bo jako antytalencie nie umiałam sie zatrzymać :D I jakoś nic mi się nie stało ;) I nawet raz niechcący zjechałam na trudniejszą trasę, bałam się jak cholera ale po prostu powolutku takimi łukami zjechałam. Jak ktoś myśli to sobie poradzi. TYM BARDZIEJ jeśli ona jeździ od dziecka. Ja jeździłam tylko te 4 dni w życiu i jakoś znalazły się trasy, na których mogłam się uczyć i jeździć bezpiecznie!

Gość gość
sport to droga do kalectwa

23, czemu? >>>Ale sport wyczynowy, o którym nie macie pojęcia. Zresztą jak widzę o żadnym sporcie. Wyczynowo za to, potraficie p*******ić głupoty. smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif --------- Nie wiedziałam, że tydzień na nartach to sport wyczynowy... Bez przesady. Prawie każdy sport ma wersję ekstremalną. Weź jeździectwo - kilkaset osób rocznie ginie jeżdżąc konno, zwykle jeśli właśnie jeżdżą wyczynowo. Kiedyś na crossie (bieg z przeszkodami w terenie) zginął obrońca tytułu Mistrza (chyba Świata, nie pamiętam). A ile milionów ludzi jeździ rekreacyjnie, godzinę tu, godzinę tam? I co, mają przestać jeździć rekreacyjnie bo to niebezpieczny sport - uprawiany wyczynowo? bez przesady! najlepiej może wszyscy schowajmy się pod łóżkiem i obłóżmy poduszkami, dla bezpieczeństwa, bo jeszcze wyczynowo zrąbiemy się ze schodów!

Gość informatyk_wlkp
ile ma lat? 15? łoooo, a tam będą nabuzowani małolatowie? na tym obozie ? :D

Gość gość
Poppy, widzę, że koniecznie chcesz sobie popisać, ale najpierw czytaj ze zrozumieniem kto i o czym mówi. 🖐️

Gościu z 13:12, to chyba Ty nie przeczytałeś całego tematu i nie wiesz, o co Autorka pytała i czym się martwiła ^^

Gość gość
w ogole myslalam ze zwariuje dzisiaj z tym skurysynem mieszkam pod jeddnym dachem i chyba juz nie wytrzymam peiniadze czy nie musze isc :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Chamska reklama powyzej!

Gość stoczek
puscic, ja mlodsze dzieciaki wysylam na poboz narciarski ze snow antion i sie nie boje, zaufaj corce i kadrze :) tylko sparwdz wszytsko dokladnie prze dkupieniem oferty:)

Gość mamareginki
Moja córcia sama pojechała w wieku trzynastu lat na obóz językowy ze sprachcaffe na Maltę, tez się zastanawialiśmy czy puścić ja ten obóz, ale teraz nie żałujemy.

Gość gość
jak nie ufasz corce to wiesz po sobie jak po po bokach doopy dawalas i teraz corka taka sama jest,jak bylo inaczej zaufaj jje ,male pwoiedz masz wolnosc ,ale z bachorem to juz wolnosci nie ebdzie bedziesz siedziala wdomu i go bawila,!! TE SLOWA DOTRA DO NIEJ LEPEIJ NIZ TWOJE GLUPIE ZAKAZY; NIE BADZ STAR DEWOTKA; BADZ MATKA KTORA UFA CORCE;NOO CHYBA ZE EJST QQ QURWA TO COI INNNEGO TWOJ GARB

Gość gość
Kup jej gomi i powiedz zeby bez gomi nie pozwalala chlopakom wkladac ku/tasa do pipki