Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On pisze codziennie do swojej ex

Polecane posty

Gość gość

Odkrylam ze moj facet codziennie pisze smsy do bylej.Pyta ja jak mija dzien ,nazywa piekna.Malo tego! Ciagle odwiedza jej profil. Pisze do miej smsy w ciagu dnia ale chyba mu malo bo czasem wieczorem pisze jeszcze mail.Jest do nirj czuly itp. Widze ze ona do niego pierwsza nie pisze i odpowiada zwyczaknie On w weekendy sie do niej nie odzywa ale za to w poniedzialki juz o 6 rano. Co to ma wszystko znaczyc?

Gość gość
Dodam ze byli ze soba 3 lata temu on ja podobno bardzo kochal. Co jest grane? Czyzby jeszcze mu nie przeszlo?

Gość gość
Prosze ocencie sytuacje:(

Gość Kodi30
Szczerze?Wg.mnie jego miłość do niej odżyła a Ty byłaś tylko „terapią zastępczą”.Piszę to ze szczerości,nie ze złośliwości.

Gość gość
W jakim jestes wieku Ty i Twoj facet?

Gość gość
To po co z nim jesteś. On ją nadal kocha i nie zdziwię się jak on Cie zostawi na jej jedno skinienie palcem i wróci do niej. Ja bym z nim o tym porozmawiała, ale tak spokojnie. Jak oni długo byli razem i jak dawno temu się rozstali i z czyjej winy? Współczuje Ci naprawdę.

Gość gość
On wie, że ty wiesz, że pisze? Ja bym kazała mu wybrać, albo ty albo była, niech się facet zdecyduje, bo przesadza. Rozumiem, że można od czasu do czasu rozmawiać, ale codzienny kontakt od rana do wieczora to zdecydowanie zbyt wiele.

Gość wiedzma0700
TAK. Jest w niej zakochany. Musi mu na niej bardzo zależeć jeśli tak do niej pisze. Uciekaj.

Gość solo femme
nie chce cie matrwic ale wg mnie on jest nadal zakochany w ex. i w zaden sposob nie mozna tego nazwac kolezenstwem z jego strony. do kolezanki pisze sie raz na jakis czas np raz na miesiac. on sie po prostu o nia stara- przykro mi. zostaw go.

Gość gość
Dalej ją kocha. Zstaw go i zaczekaj na kogos kto prawdziwie Cie pokocha i bedziesz dla kogos calym swiatem a nie tylko kolem ratunkowym zeby zapomniec o bylej.

Gość gość
zostaw go pieprz to. Chcesz byc oszukiwana?

Gość gość
Rozstali sie 3 lata temu.On dlugo po tym byl sam potem zwiazal sie ze mna.Nie mial z nia kontaktu ale mowil ze szukal go przez ten czas samotnosc***otem poznal mnie i myslalam ze na tym koniec.A tu nagle odkrylam ze pisze do niej codziennie od kilku tygodni.Slowa takie mile czule do mnie tak nie mowil Nigdy . Niby jest miedzy nami ok. Ale do mnie tak slodko nie mowi i nie pisze co chwile a do niej tak! :( Ciagle patrzy na jej zdjecia.

Gość gość
I jeszcze z nim jesteś? Po co? Masochistka jakaś...