Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalopouytrre

szybki stan zakochania?

Polecane posty

Gość alalopouytrre

Poznalam mezczyzne dwa tygodnie temu. Dosc szybko poszlismy razem do lozka, jest mna zafascynowany, ciagle pisze smsy, chce sie ze mna widziec, piescic. Stwierdzil, ze jestem kobieta ktorej zawsze pragnal, ze nigdy niczego takiego nei odczuwal, ze mnie ... kocha i chce ze mna stworzyc prawdziwy zwiazek. Jak sie pytam skad wie, ze mnie kocha, mowi, ze za mna szaleje itd itd, ze mam wszystko czego zawsze chcial... Ma 28 lat. Jestem troche zaniepokojona tak szybkim wyznaniem. W ciagu dnia pisze ze mu brakuje itd a widzimy sie pzreciez wieczorem. Bardzo go lubie ale co sadzic o takim zachowaniu?

Gość alalopouytrre
I wyobraza sobie ze mna dzieci itd

Gość alalopouytrre
Co na ten temat sadzicie ?

Gość gość
uważaj może się okazać w związku bardzo toksyczny....

Gość alalopouytrre
dlaczego?

Gość Hanna123eH
witaj :-) moge sie mylic, ale wydaje mi sie ze ten facet po prostu chce zapomniec o swojej ex... i dlatego na sile probuje zakochac sie w Tobie i chce byc z Toba zeby nie myslec i nie chce byc sam... mialam taka sama sytuacje, spotykalam sie z facetm okolo 2 miesiecy, codziennie chcial sie widziec, calymi dniami pisalismy smsy, kiedys nawet gdy bylismy umowieni przyjechal pod moj dom i wszedl po mnie bez pytania mnie wczesniej czy moze a ja sobie tego nie zyczyla bo nie mieszkam sama.. no i po dwoch miesiacach powiedzial ze nie moze zapomniec o swojej bylej ze ja kocha i ze przeprasza ale przy mnie chcial zapomniec o niej ale mu sie nie udao... to chyba najgorsze co moze uslyszec kobieta wiec radze Ci sprawdzic go, z kim spotykal sie wczesniej zeby Ci opowiedzial swoja przeszlosc ;-)

Gość gość
bo już Cię kocha (przynajmniej tak sądzi),za miesiąc będzie kochal jeszcze bardziej,za dwa zacznie być zazdrosny o pozniej dojdą dzikie sceny zazdrości. I będzie tylko gorzej

Gość alalopouytrre
dziewczyna z ktora byl piec lat w zwiazku go zdradzila... ale rozstal sie z nia pare miesiecy wczesniej i mial kilka " przygod" ale bez dalszego ciagu

Gość Hanna123eH
5 lat w zwiazku i dziewczyna ktora go zdradzila... do tego te przygody... odejdz od niego jak najszybciej bo jestes jego kolejna przygoda. facet teraz szaleje i bawi sie kobietami tak jak tamta zabawila sie nim i urazila jego meska dume zdrada

Gość gość
hm, nie wiem to ja bardziej nei chcialam niczego "powaznego " bo wychodze z trudnego zwiazku, umowilismy sie na " niepowaznie" a on chce czegos wiecej, bo mowi ze sie bardzo zakochal.

Gość gość
głupia..każdej to mówi. ja bym mówił :classic_cool:

Gość gość
eeeeeeeeeeeetam

Gość gość
ale po co mi to mowi, skoro umawialismy sie na niepowaznie

Gość gość
żadne etamm :) kobiecie mówi się to co chce usłyszeć, jemu się tak przynajmniej wydaje :D

Gość gość
no wlasnie mu mowie, ze nie chce zeby mowil takie rzeczy ale on mi przykrywa usta reka mowiac, ze wie co mowi ...

Gość gość
"bo wiem co dla niej lepsze" jako facet powiem ci abyś przetrzymała go teraz na dystans..i to dłużej. jak kocha to te dwa trzy miesiące go nie zmienią. mimo wszystko jestem przekonany że to słomiany zapał.

Gość gość
tylko po co go mam trzymac na dystans? Lubie z nim byc, spac itd z tym ze nie widze z nim, w obecnej chwili " prawdziwego zwiazku". Tego nie rozumiem, bo na nic serio sie nie umawialismy a facet sie tak szybko angazuje.

Gość gość
bo za chwilę się zakochasz a on skoczy na inny kwiatek czy tam bułeczkę :classic_cool:🖐️

Gość iwaannka
poddaj sie chwili,żyje sie raz. a może rzeczywiscie to bedzie TEN ? :D poza ty, moj facet, jak mnie poznał oszalał i pisał i mowił to samo, i jestem z nim dwa lata i dalej tak mnie kocha . Bywaja miłosci wielkie i rozczarowania tak samo ogromne, ale warto spróbowac i sie nie zastanawiac:)

Gość gość
darmowy sex niewierz ze ludzie kłamia sex dopiero po slubie to przekonasz sie jaki naprawde jezeli cie koch to uszanuje twuj wybór

Gość gość
facet okazal sie bardzo toksyczny i sie rozstalismy