Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co was pytał ksiadz na kolędzie

Polecane posty

Gość gość

ile czasu trwała wasza kolęda i o co was wypytywali :)

Gość informatyk_wlkp
Ode mnie chciał zeszyt z religii z 7 klasy, do tego kazał mówić Zdrowaś 2x, raz z zamkniętymi a raz z otwartymi oczami, do tego kazał przeczytać kawałek pisma i zinterpretować ją w oparciu o narodziny Chrystusa, na koniec zapytał co było w niedziele na kazaniu. A co kolędę masz?

Gość gość
tak a ostatnia miałam 5 lat temu i ni epamietam

Gość gość
ja jestem w szoku ale byłam naocznym świadkiem jak moja mam zaczęła skarżyć się księdzu na innego księdza (takiego przemądrzałego profesorka który ciągle tylko politykuje), a ten ksiądz zaczął nam opowiadać że cała wspólnota go nie lubi, że nikt go tam nie rozumie i nawet za bardzo nie liczą się z nim, opowiadał tez jakie kawały mu czasem robią i jak się wtedy z niego śmieją. taka była rozmowa księdza z parafianka!

Gość gość
Poświęcił mieszkanie wziął kasę i sobie poszedł.Wróciłam dopiero z pracy o godz.16 i o tej godzinie wszedł do mieszkania ksiądz,nawet nie miałam ochoty na rozmowy z księdzem.Powiedziałam że nie jestem przygotowana - przy księdzu nakrywałam stół białym obrusem i akcesoriami potrzebnymi na przyjecie kolędy.

Gość gość
i o nic nie pytał?

Gość gość
Mnie ksiądz wychodząc wyszeptał do ucha pytanie czy lubie seks analny i mocno mnie przytulił :o

Gość gość
proszę o normalne odpowiedzi :)

Gość gość
tak tak oni chcą rozmnazac parafię

Gość gość
mnie się zapytał czy jak przyjedzie do niego rodzina za miesiąc to będzie mógł zadzwonić i poprosić o upieczenie tych ciast którymi go poczęstowałam,koperty nie przyjął.

Gość gość
rodzina ? tzn żona i dzieci ?

Gość gość
no w porzo a ile siedział

Gość gość
U mnie przy cieście siedział z 25 minut,bo to tak, wchodzi modlitwa święci jak siada to ja od razu pytam co do picia coś ciepłego czy sok i ciasto pod nos podsuwam,więc tak powiem,że jak tu czasem babki wypisują jak się męczą bo np ślubu nie mają i ksiądz im truje to ja tego nie mogę powiedzieć,dziecko mamy ślubu nie,zawsze nas pyta a ślub dalej planujecie my zgodnie z prawdą,że tak,a on mówi planujecie,planujecie a chyba będę musiał sam wam wszystko zorganizować bo się nie doczekam a jak zasłużycie to może wam wcześniej termin podam,żeby pan młody zdążył buty wypastować;),ale nic złośliwości w nim czy jakiegoś klerykalnego jadu.Bardzo fajny człowiek.

Gość gość
u mnie jak szybko wszedl tak wyszedl mozecie nie wierzyc ale spisal tylko kto byl w domu nawet nie zapytal o reszte rodziny podpisal obrazki zostawil wstal "no to z Bogiem..." żenujące..i przykre bo nawet nie zapytał co u nas jak tak ma wygladac kolenda to zastanawiam sie nad sensem czy wpuszczac w przyszlym roku