Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nellllll100

nieznajomy chlopak

Polecane posty

Gość nellllll100

jakis czas temu zaczal pisac do mnie smsy pewien chlopak, okazalo sie ze mieszka w mojej okolicy i pracuje z moim znajomym. od jakiegos czasu kontakt nam sie urwal bo on chcial sie ze mna spotkac a ja nie chcialam bo nie lubie takich ustawionych randek... :-) jakies dwa tyg temu kiedy bylam w pracy on przyszedl przypadkowo, poznalam go bo wczesniej widzialam go na zdjeciach ale nie bylam pewna czy to on, na drugi dzien napisal ze chyba mnie widzial a ja tak troche zimno na to zareagowalam, nie wiem czemu ale mam taki stosunek fo nieznajomych facetow :) chcial sie ze mna spotkac a ja go splawilam i teraz mam wyrzuty sumienia... bo moze jest fajnym facetem, ale jest jeszcze jedna glupia rzecz, tzn kiedy zapytal czy moze przyjsc do mnie do pracy to ja napisalam zeby przychodzil gdzie chca, ma prawo, tzn do mojej pracy przychodza klienci wiec o to mi chodzilo, a on napisal ze wejdzie ale na mnie :-D wiem ze glupio to brzmi i dlatego go splawilam, nie wiem co o czyms takim myslec bo w koncu on mnie tez nie zna i pzeprosil za to :) wiec juz nie wiem czy dobrze zrobilam czy nie, a on juz sie nie odzywa i nie wiem czy odezwac sie do niego czy nie warto... ;-)

Gość gosccccccc
:-)

Gość gość
Ważne że bajera działa na Ciebie haha no jak chcesz to pisz okaże się jaki naprawdę jest ;)

Gość gość
haha dobre:D oj widze że ciekawi Cie to i mimo że dałas mu kosza działa to na Ciebie.. Powiem tak, to jest jak piłeczka pingpongowa.. on ja odbił.. Ty masz ja w dłoniach teraz albo ja wyrzuc albo mu odbij i przekonasz się kto wygra ten mecz.

Gość nelllll100
czyli odezwac sie do niego? :-P i w jaki sposob aby nie pomyslal ze za bardzo mi zalezy i tak zeby wiedzial o co chodzi ;-)

Gość gość
haa no widzisz to sama musisz zdecydowac czego chcesz.. dlaczego WY kobiwety zachowujecie się tak jakbysie nie chciały byc odkryte? czyli co facet ma sie kłaniac starac***przyjmowac na klate wasze odmowy a kobieta co.. delikatne stworzonko i wogóle zawstydzone? Niestety chcesz cos to teraz sie postaraj, bo to wkoncu Ty zawaliłas sprawe odmowa a chłopak 2krotnie sie "starał" Napisz cokolwiek, tylko pamietaj że bedzie Cie miał w d***e jezlei go wystawisz do wiatru. Powodzenia