Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura 15

facet

Polecane posty

Gość laura 15

witam.mam problem w moim chłopakiem.otóż jesteśmy razem rok i od pewnego czasu zauważyłam,że mój chłopak w ogóle się nie interesuje tym co do niego mówię.przestało mu zależeć,kiedy się pokłócimy nie napisze,nie przyjdzie,kompletnie nic.a kiedy chce z nim porozmawiać o naszym związku np. co bym chciała zmienić,co mi nie pasuje itd to on wzdycha mówi,że ma już dość mojego marudzenia.nie potrafi mnie wysłuchać co ja czuje ani mnie uszczęśliwiać :( co waszym zdaniem powinnam robić ? nie chcę go zostawiać bardzo mi na nim zależy.ostatnio coraz częściej zaczęłam ukrywać moje uczucia,nie mówię mu o tym co myślę o nas,ale nie wiem ile jeszcze tak długo wytrzymam milcząc.pomóżcie !

Gość laura 15
?

Gość laura 15
tyle,że mieliśmy już miesięczną przerwę i po powrocie było cudownie,a teraz znowu coś nie tak.już kompletnie nie wiem co robić,bo co nie powiem to jest źle :(

Gość laura 15
a jeżeli nie będę widziała poprawy,ani nic nie będzie z tym robił ? powinnam go wtedy zostawić ?

Gość laura 15
?

Gość laura 15
?

Gość laura 15
nie będzie,wielokrotnie mówił,że się zmieni,że mu zależy.ale nic z tego dalej nie było,tylko jeszcze gorzej.dziękuję bardzo za radę,pozdrawiam

Gość gość
k****, masz 15 lat??? to do książek pustaku !