Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcial mnie uspic czy byl uczciwy

Polecane posty

Gość gość

kiedys mialam takiego faceta, ktory zabieral mnie na imprezy, duzo razem pilismy, przychodzilam do niego bo bylam zakochana, ale nie chcialam wiadomo czego...bylam naiwna i chcialam blizej poznawac, byc sam na sam w intymnej atmosferze. Po przekroczeniu progu stawal sie jednak nachalny, mimo ze protestowalam, i robil swoje a ja moglam inaczej protestowac, ale iewazne, nie o tym inna kwestie chce omowic: czasami on mowi: minutke odpocznijmy, minutka odpoczynku, minutka odpoczynku, i tak jakies 3 minuty lezal obok i glaskal...kiedy cos tam marudzilam on znowu: jedna minutka, minutka odpoczynka :/ pozniej robil wiadomo co a ja sie zastanawiam do dzis czy te slowa o ''minutce odpoczynk''u mialy na celu: mnie uspic abym byla jeszcze bardziej nieswiaodma, czy na prawde chcial sie poprzytulac na poczatku przed seskem, ''glaskac mnie'' po twarzy (to wlansie robil), czy moze udawal ze chodzi o odpoczynek i chcial mnie urobic zebym zgodzila sie lezec obok niego....jak to widzicie? chcial zebym zasnela, stala sie jeszcze bardziej nieobecna duchowo czy chcial po prostu mnie urobic 'grzecznie' zebysmy troche polezeli i porelaksowali sie przed? ;/

Gość gość
Masz coś z głowa, masz stwierdzonych niedorozwoju ?

Gość gość
zapomnialam o najwazniejszym: ja protestowalam i wtedy wlasnie mowil o tej minutce odpoczynku...