Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydnę

Polecane posty

Gość gość

Kurcze nie wiedziałam, że w wieku 20 lat można nagle stać się tak brzydkim. Dbam o siebie, ale jakoś wszystko się sypie. Ludzie w tym wieku zaczynają wyglądać pięknie, nie maja takich problemów z cerą itp. A ja robię się zwyczajnie paskudna jak noc :( Jakaś dziwna gęba, rysy twarzy mi się zmieniają na co raz gorsze. Masakra.

Gość gość
Moze Ci sie wydaje, ja strasznie zbrzydlam po urodzeniu dziecka , corka ma juz 4 lata a ja jestem jakas inna niz przed ciaza.. niby figure odzyskalam ale tez strasznie zbrzydlam , masakra;/

Gość gość
Nie, ja naprawdę jakaś dziwna się robię. Co prawda stres robi swoje ale masakra. Moja siostra też wygląda jak dziad a była śliczna. U niej też chyba stres...

Gość gość
chyba przesadzasz:, moze odpukac chora jestes, zrob sobie jakies badania? A moze to jakos u was rodzinne sorki za szczerosc ale sa dziewczyny, ktore sa ladne w mlodosci , jednak uroda szybko ucieka

Gość gość
Ale ja nigdy tak naprawdę ładna nie byłam a tu co raz gorzej. A kuzynki są śliczne, nawet te co mają 35lat i 2 dzieci. Nie wiem co ze mną jest. Trochę chorowita jestem ale nie powinno mieć to wpływu na urode.

Gość gość
Może pijesz za dużo kawy, nie jesz owoców, spozywasz za dużo cukru lub ciągły efekt jo jo To najbardziej postarza

Gość gość
Nie spożywam alkoholu, nigdy nie paliłam. Jem dużo owoców i warzyw, kasze jaglaną, pije łyżkę oleju z dyni(cynk dobry na włosy) itp. Staram się chodzić na basen.