Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Catsun

Ból w pachwinach w ciąży! Doradźcie

Polecane posty

Gość Catsun

Witam, Jestem w 16 tygodniu ciąży i od kilku dni mam ból w pachwinach.. z kłucia stał sie bólem rwącym, ciągnącym. Nie wiem jak to opisać.. Najczęściej ból łapie mnie w lewej pachwinie i to trwa z 15,30 min. A czasami ból czuję po lewej stronie brzucha z boku nad pachwiną ale to duużo rzadziej. Bardzo się martiwę bo to moja pierwsza ciąża. A wizyte mam prawie za 3 tygodnie. Jak bylam w ten wtorek wszystko było ok tylko miałam troche za twardą macicę podobno przez chwilowe krótkie bóle menstruacyjne które mnie dopadały wieczorami i dostałam Luteinę dopochwową. No i brać nospe jak bardzo by mnie brzuch bolal. Nie wiem czy jak tak boli mnie w pachwinie to normalne czy to jakieś skurcze.. czy mam się wybrać w pt do Ginekologa.. Bardzo się martwię od poprzedniej wizyty.

Gość gość
moze to wiezadla sie rozluzniaja. poczytaj o tym na necie

Gość tez pierwszy raz w ciazy
Nie masz czym się martwić. Teraz ból w pachwinach,później skurcze przygotowujące do porodu i miliony innych dolegliwośc***Przeżyliście najtrudniejszy czas,więc teraz się tylko cieszyć i nie czytać durnych wypowiedzi na forach,bo do głowy można dostać :)