Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaj

ciagle jestem podniecona

Polecane posty

no nic ja znikam na dzisiaj, autorko jesli chcesz napisz jutro napewno odpisze milej nocki wszystkim

Gość gość
Kul sobie kuleczki i chidz z nimi,super sprawa kuleczki dwie na sznureczku same w srodku sie ruszaja i daja iorgazm nieejesen,polecam sama maa takie:-)

Gość gość
jaaaaaaaaaaj a skad jesteś?

Gość gość
daj znać skąd jesteś, ja chętnie się umówię

Gość gość
Witam.:) chce tez napisac o tym samym problemie jak to autorka ujęła ale mam to samo. chociaz jestem facetem.. jestem chojnie obdarzony.. gruby i dluugi penis 18 cm.. Mam rowniez tę przypadłość ze lubię seks i ciągle jestem podniecony. wiecznie bym się chciał ******* czasem tez mnie to męczy bo ilez mozna myslec. ale to wszystko na nic. Ciągle mysle o seksie. jakies szukam filmy zdjęcia coraz to lepsze. pozycje . niewspominając juz o tym ze w lozku dla mnie godzina to noorma. ale chyba tak juz musi być.:) na szczęscie seks duuzo zdrowia daje i innych wspaniałych rzeczy;) takze samo zdrowie..;)

Gość jaaaaaaaaaaj
Cześć :) to idealnie do siebie pasujemy. Razem moglibyśmy dać sobie dużo satysfakcji i oczywiście orgazmów. Nie powiem już te smyranie samej siebie na mnie nie działa. Muszę, pragnę poczuć go w sobie.... ale ten mój to tylko ziewa i masz babo placek.

klody sa najgorsze do rozruszania ciezko cokolwiek z nimi zrbic samemu ile mozna sie bawic

Gość jaaaaaaaaaaj
Witaj Kamil288 niestety mam dla Ciebie smutną wiadomość, jestem podszywem. :( autorki. Myślałem że napisała @ i teraz rżniecie się gdzieś z daleka od wścibskich oczu.

W miarę płynnie ;) Jutro można dłużej poleniuchowac !!;)

oj tak tak ja tez mam jutro wolne caly weekand mam wolny mozna pospac dluzej albo od rana na kafe rozmawiac:)

Uwielbiam soboty kiedy nie zrywam sie na dźwięk budzika.... Kurcze, uzależnia trochę to kafe ;)

ciebie też chce więcej bo jak powiedziałem uwielbiam dojrzałe kobiety;) a tak serio to tutaj więcej chce się mi pisać i znowu i znowu wracać do rozpoczętych tematów i je kontynuować z nowo poznanymi osobami

mam to samo, nawet musze czasami chować sie z telefonem, bo mąż stwierdził, że jestem uzależniona od neta. Nie wie tylko co tak namiętnie czytam haha

ja nawet w pracy zaczalem teraz zagladac na kafe przez tel uzaleznienie ale mile przyjemne

Klasyku w sanatoriach są tzw. wieczorki zapoznawcze haha...

no nasz chyba byl wczoraj:) a propos jak masz na imie 40tko? jesli mozesz to zdradzic tak na forum ogolnym

Kamilu niestety musze uciekać ale obiecuje, że następnym razem usiadziemy i wypijemy kawę albo herbatę zieloną ;)

Klasyku póki co, trzymam się od tych domów uciech z daleka ;)....wiem tylko z opowiadań haha