Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobili gdybyście

Polecane posty

Gość gość

mieli nieograniczoną ilość pieniędzy, którą moglibyście wydać na dowolny cel pod warunkiem: 1. Byłaby to jedna rzecz/czynność/usługa. 2. Nie byłoby to nic charytatywnego. 3. Dotyczyłaby Was (czyli np. kupienie domu rodzicom odpada) Rozważania czysto teoretyczne ;)

Gość gość
Poleciałabym w kosmos...

Gość gość
w******abym się w kosmos:D

Gość gość
nie jestem w stanie wyobrazić sobie nieograniczonej liczby pieniędzy :(

Gość gość
Dom z wlasnym kinem

Gość gość
"gość nie jestem w stanie wyobrazić sobie nieograniczonej liczby pieniędzy smutas.gif" nie musisz jej sobie wyobrażać, wyobraź sobie co najbardziej byś chciał mieć/zobaczyć/zrobić ;)

Gość gość
wylot w jedną stronę na bezludną tropikalną wyspę :)

Gość gość
podroz dookoła swiata zwiedzenie innych krajow,poznanie kultur ludzi pozostana wspomnienie-tego nikt nigdy nam nie odbierze

Gość gość
kupilabym ziemie na ktorej by zbudowano piekny dom dla mnie, mojego meza i przyszlej rodziny, dopasowany do naszych potrzeb i marzen

Gość gość
gość ze słabą wyobraźnią :) :najbardziej to bym chciała pójść na koncert Queenów z Freddie`m ale to już nie możliwe :) wiec wystarczyła by mi jakaś z***bi/sta wycieczka po całym świecie. (szkoda że nie można pomóc rodzinie :) )

Gość Gość 11223344
Zrobiłabym z siebie z******tą i zdrową piękność.. Którą by mój były błagał o powrót!:) lub całą kasę zainwestowałabym w coś z czego bym do końca życia trzepała kasiorę z której mogłabym już robić co tylko zechce pierwsze bym spłaciła wszystkie pożyczki i inne długi mamy i taty, wyremontowałabym cały dom,rodzicom kupiłabym wycieczkę żeby mogli choć raz coś fajnego w swoim życiu zobaczyć, spełniłabym marzenia siostrom i przyjaciółce oraz chorych dzieci i tych z domów dziecka, wyleczyłabym się z nerwicy całkiem i z trądziku..wybudowałabym piękny kościół.. Zrobiłabym sobie piękne białe zęby,wspomoglabym rodzinę byłego chłopaka,itp itd:-)