Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje odpowiedzi doświadczonych kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, chciałam podzielić się z wami moja sytuacja, a mianowicie facet poprosił mnie żebym została jego dziewczyna słodki fajny facet nawet mi się podoba ale do rzeczy problem w tym że jeśli się zgodzę to z facetem są dzieci i całą ta sytuację związku poddaje pod ?? I do waszej oceny. Będę wdzięczna za odpowiedzi kobiet które w coś takiego weszły,

Gość gość
w moim zwiazku nie byllo pytania czy bedziemy ze soba chodzic. po prostu wyszlo ze jestesmy razem i tyle ;p

Gość gość
nie pchaj sie w to,ja weszlam i zaluje....nigdy wiecej juz bym sie nie zdecydowala,aczkolwiek wybor nalezy do ciebie.

Gość gość
Nie wiem co robić dlatego pytam, niby facet się stara bo chce mnie zdobyć ale jak będzie jak się zgodzę pewnie przestanie

Gość gość
hmm ciezko cokolwiek doradzic,ale czy musisz miec swiadomosc ze z dziecmi nic nie bedzie proste,a z drugiej strony probuj jak tego nie zrobisz mozesz zalowac do konca zycia,lepiej sie sparzyc niz nic nie robic by byc szczesliwa

Gość gość
Masz rację próbować, hm tylko boję się że po jakimś czasie zejde na drogi plan czego nie chce