Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WROCILAM Z MEZEM Z KNAJPY WIDZIELISMY TAM MAJDANA I ROZENEK niezle jaja

Polecane posty

Gość gość

w knajpie i to drogiej dodam i slynnej nie kryli sie wcale oni sa razem....serio..czyli to nie plotki malgoska chuda jak anorektyczka a majdan w sumie baaaardzo przystojny.....az jestem zszokowana bo mialam go za fleje i brzydala a on wyglada naprawde super babki sie za nim ogladaly.

Gość gość
Złudzenie, to wyłysiały prostaczek o plebejskich rysach twarzy.

Gość gość
niesamowite, naprawdę :o smutne macie życie skoro podnieca was widok znanych osób.

Gość gość
nie mamy smutnego zycia ale do tej pory nie widzialam nikogo znanego bo od niedawna w wawie mieszkamy wiec normalne ze sie zszokowalam ,że kolo mnie obok stolik jedzą perfekcyjna znana z tv i majdan

Gość gość
a z czego oni są znani? hę???

Gość gość
MAJDAN dla mnie zawsze jawił sie jako PASZTET I BRZYDAL ale jak go zobaczylam dzis zmieniam zdanie wysoki i dobrze zbudowany i piekne niebieskie oczy ma a wlosy mial normalne...nie jest łysy....goska wpatrzona jak w obraz w niego byla ...widzialam bo obok stolik mieli i jedli jakies salatki.

Gość gość
współczuć tylko im że się gapiliscie na nich i inni ludzie też. Co to za życie, wszyscy się gapią wiecznie i uśmiechają. To są przecież normalni ludzie, tacy jak my.

Gość gość
Ale wiocha z ciebie ,gdzie ty mieszkasz że taka podnieta . Bo ja codziennie idąc nawet z psem widzę na ulicy kogoś znanego z tv i gazet kojarzę twarze i od paru lat ,ale podniety nie czuje nie piszę tego że widziałam tą i tego .

Gość gość
A wiecie że majdanowi nie przyjął się przeszczep włosów ponoć dużo kasy na to wydał a tu lipa:D Za to w tej samej klinice robił przeszczep Paweł Stasiak z papa de i jemu się przyjęło :D

Gość gość
a ja myślał ze perfekcyjna upichci jakiś obiadek w kuchni

Gość gość
majdan nie mlody juz ale ta rozenek to chyba z 50 dyszek juz ma popieprza sie jak to zwykle ma miejsce w tym polswiatku beztalentow i na tym sie skonczy

Gość gość
Radzio jest boski.

Gość gość
majdan glupi ale przystojny to jest

Gość gość
glupi ? no nie wiem dla mnie madry skoro zostawil Dode :D ale przystojny wcale nie jest ta jego przychlastana fryzura jakby czyms ja posypywal aby zakryc lysine po co? na co?

Gość gość
Nic nadzwyczajnego, tak ona jak i ona.Są siebie warci! Swój swojego zawsze znajdzie.Jeszcze ta jego mowa, sepleni strasznie:D

Gość gość
mówisz, że jest głupi? Ja powiedziałabym, że raczej nie jest erudytą i to mnie najbardziej u niego razi