Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wyobrażam sobie uprawiać seksu z osobą nieśmiałą introwertyczną

Polecane posty

Gość gość

To tak jak z manekinem... Osoby takie ani trochę nie są podniecające i seks z nimi to pewnie męczarnia.

Gość gość
Ch*j to mnie obchodzi tępa pało

Gość gość
To się nie odzywaj głupolu. Wyrazam swoją opinię - osoby nieśmiałe to kołki nieudane.

Gość gość
nie wyobrażam sobie takiego 'założenia' jak w temacie :o

Gość gość
ja sobie nie wyobrażam uprawiać seksu z założycielem tematu :o to na pewno byłby koszmar...

Gość gość
Zanim byśmy się znaleźli w łóżku to bym stracił cierpliwość chyba... Takie osoby działają na mnie zresztą aseksualnie, nie pociągają, są sztywne, nie umieją kokietować. Kołki.

Gość gość
A co, analu nie lubisz? Kolejna pobożna świętoszka bez ikry, która nawet rozporka nie potrafi rozpiąć, a co dopiero...

Gość gość
Na kołka to Cię ojciec w dzieciństwie wsadzał . :D

Gość pleciuganka
co za brednie wypisujesz(albo mylisz pojęcia).Co innego być nieśmiałą i zakompleksioną dziewczyną ,a co innego być introwertyczką.To nie jest wada tylko sposób funkcjonowania.Introwertyk to ktoś kto woli pracować sam(niż w zespole),jest wrażliwy(często nadwrażliwy),ma mnóstwo marzeń i przemyśleń,ma rozwiniętą wyobrażnię.Zapewniam Cię ,że introwertyczka potrafi się kochać z fantazją.Tzw.''kłoda''w łózku nie ma nic wspólnego z tym ,że ktoś jest introwertykiem.Tak sformułowany temat wyrządza szkodę introwertyczkom .

Gość gość
Bo z tobą pewnie ani nieśmiałe ani introwertyczne osoby nie chciałyby uprawiać seksu, po cholerę im taki nieudacznik jak ty?

Gość gość9222
założyciel tematu jest głupi, ale miałem kiedyś okazaje przespać sie z taką panną która rozłożyła nogi i tylko tyle... po kilku spotkaniach penis nie chciał nawet stawać po pierwszym wytrysku

Gość gość
"Cicha woda brzegi rwie",slyszales o tym?Ja jestem niesmiala 30- latka,ale w lozku wymiatam!