Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Facet

16 lat znęcania się kobiety nad facetem

Polecane posty

Gość Stary Facet

Już nie mogę. Nie potrzebuję wsparcia. To za długa historia. Zawierzyłem kobiecie. Nie zdradziła mnie. Gorzej. Odebrała godność faceta -bo nie mam kasy. Nienawidzę jej. Odebrała mi dziecko - chciałem choć isc z córką na basen. Odebrała mieszkanie. Oddałem jej. Teraz mam odejść. Dokąd ? Do schroniska.Nie warto nikomu ufać. Ludzie są źli z natury i dążą do zniszczenia - w tym przypadku ojca. Za co ? Że nie miałem kasy co miesiąc, ale zapierdzielałem i dawałem co mogłem. Podłożyłem się i przegrałem. Teraz jeszcze spraw o odebranie praw rodzicielskich. Pije jak zwykle. 1-2 na miesiąc. Jestem zaradny na ile potrafię ale nie wybaczę czegoś takiego. Długa historia. Czy ktoś słyszał nad znęcaniem się na facetem? Nie potrafię podnieść ręki. na prowokacje odpowiadam wulgaryzmami - i to dziecko słyszy - masakra .Płakac się chce ale jako facet muszę sie ogarnąć w przytułku. Jedno tylko powiem. Nie zapomnę o tych krzywdach o dręczeniu. Prowokacjach, odbieraniu córki i wieli złych rzeczy. Tak powiem -jeszczce tu jestem. Bez komentarza.

Gość gość
Idż do schroniska, zapomnij, wróć jak córka podrośnie. W takim ,,obozie" nie da się żyć/ Zaryzykujesz ?