Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laboga, nasi przyszli mezowie do nas plyna

Polecane posty

Gość gość
przeciez autorka ma racje, jak oni sie nie utopia w tym morzu srodziemnym, to przyjada cala horda do nas i jak szarancza beda sie mnozyc i wszystko niszczyc jak w swoich krajach, pochodzcie sobie po dzielnicach w Europie, gdzie oni juz mieszkaja, normalnie ten sam syf co w ich krajach...

Gość gość
gosciu jeszcze masz szanse i ciebie potomkowie hitlera moga zabic co za szmacisko.

Gość gość
A tu nastepni potencjalni mezusie dla zlewikow forumowych wylapane jak psy :) Od marca 2013 roku szajka miała w ten sposób przemycić ponad 200 czeczeńskich imigrantów, którzy za te usługi płacili po 1500 euro.

Gość gość
blockhead ty naprawde nie znasz wyrazenia "pisac do kogos na berdyczow"?? :D:D Hahahahaha, nie moge. Wrzuc sobie w google bo slownika zadnego na pewno w domu nie posiadasz. Skompromitowalas sie totalnie :D Slowackiego panna nie czytala, co? Jakas marna szkolka w PGRowskiej wiosce? Bywa. Wez sie za ksiazki zamiast za kafeterie a bedzie z pozytkiem i dla ciebie i dla innych :P

Gość gość
o a ta teraz bedzie blockhead przezywac. Get a life looser

Gość Agata tips solara i cia ju kej
DANKA jestem,milo mi

Gość Ungadunga
"niestety wsrod Polek jest wiele takich kobiet, ze jak nie dostana raz dziennie w gebe, to nie czuja sie prawdziwa kobieta... "........no wlasnie, Polaki to takie europejskie muslimy, co tluka kobiety. Tylko nie zaprzeczajcie, bo wszyscy wiemy jak polskie chlopaki traktuja kobiety I tez stosuje przemoc fizyczna.....wcale nie jestescie tacy lepsi od tych wysmiewanych ciapajdow. Nie bronie ich, bo uwazam ich za obrzydlistwo, ale sami nie jestescie lepsi pod tym wzgledem.

Gość Agata tips solara i cia ju kej
widzisz dostalas za slabo :D

Gość gość
niech sobie autorka poczyta wiecej Polish jokes to spusci z tonu. Sa tacy, co chca zbawic swiat od Polakow ( i chyba od niektorych - slusznie)

Gość gość
a ja tez nie znam tego zwrotu jak i wielu ludzi. I co? Skompromitowalam sie? Bo nie znam JEDNEGO zwrotu?? Prosze cie laska sama sie nie kompromituj. Slowacki to flaki z olejem, nuda na tle swiatowej literatury. Ale co ty o tym wiesz, mistrzynio jednego zwrotu

jakos nie widze powodu do kompromitacji. Ty za to przestan sie osmieszac. I widzisz niunia, ja czytam ksiazki, ty czytasz kafe :D

Gość gość
Zaciekawil mnie tytul teho watku. "Laboga" - to z francuskiego?

Gość gość
"Slowacki to flaki z olejem, nuda na tle swiatowej literatury." Nie umiesz czytac Slowackiego, nie znasz epoki w jakiej tworzyl i tyle. Wyrwalas sie panienko z PL do swojego UK, gdzie gary myjesz ale za to teraz o swiatowej literaturze mozesz pogadac? :D No, to jaka literatura jest swiatowa? :D:D:D:D

Gość gość
Myje gary? Znasz to z autopsji prawda, wiec dla ciebie polak moze tylko myc gary. No coz bywa :D nie kazdy moze zajmowac wysokie stanowiska, a napewno nie ktos kto siedzi godzinami i ujada na kafe. Literatury swiatowej nie znasz? No przykro mi bardzo, ale ja nie bede uzupelniac twoich edukacyjnych brakow z twojej po PGR-owskiej szkolki gdzies w pcimiu dolnym. Widzialas kiedys slowackiego na polce w ksiegarni i zapamietalas, tyle z twojego czytania. A teraz wybacz biblioteczka czeka.

Gość gość
Gosc 10:34 nasza znawczyni swiatowej literatury pisze "napewno" ahahah ale co tam, ja sie pewnie nie znam, bo czytam polska literature a ona swiatowa ;)

Gość gość
no i masz jakis problem? Zapewne ty bledow nie robisz, nic a nic. :o

Gość gość
Nie, nie robię błędów 'nic a nic' :D W przeciwieństwie do ciebie jestem wykształcona.

Gość gość
tak, jak zwykle kiedy brak argumentow to taka lalunia wyjezdza z wyksztalceniem. Zalosna jestes panna. I zakompleksiona na dodatek :D

Gość gość
A co Tink, zabolało cię? ;) Jak inaczej mogę nazwać osobę, która pisze 'napewno'? To już nie mój problem, że masz braki w edukacji.

Gość gość
tink? omg nie osmieszaj sie idiotko. Sprawdz pod lozkiem tam zapewne tez masz tink. Co za ograniczona kretynka

Gość gość
A oprocz takich slow jak "idiotko", "kretynko" znasz jeszcze inne? Nasza ty znawczyni literatury swiatowej? :D Tak jak myslalam, ani jednego tytulu wymienic nie umie bo nie wie, ktora z pozycji widzianych na google (bo przeciez nie w ksiegarni :D) zaliczyc do owej swiatowej literatury :D

Gość gość
napisalam ci juz nieuku, twoich brakow edukacyjnych uzupelniac nie bede. A teraz wybacz, w przeciwienstwie do ciebie mam zycie poza kafe, wiec opuszczam cie. Tylko sie nie utop w tym jadzie :D szkoda by bylo stracic taki obiekt kpin, jakim jestes ty.

Gość gość
Tink póki co ty jesteś obiektem kpin. Tak bardzo nie lubisz kafe to po co się tu udzielasz? W dodatku twoje słownictwo woła o pomste do nieba. 'Kretynko', 'idiotko', 'pustaku'... Serio? Tylko dlatego, że grzecznie zwróciłam ci uwagę na twój błąd?

Mayor s********j juz bo nudna jestes. Od roku walkujesz temat tink, rzygac juz sie chce jak sie czyta te twoje wypociny. Boli cie ewidentnie jej osoba i nie mozesz przebolec, ze w jakis tam sposob cie osmieszyla. Sama tez dostala po d***e, ale jak widac ma cie w d***e bo nie odpowiada na zaczepki. A ty dalej te swoje nudne wypociny produkujesz. PS Tak, ja tez jestem tink :D

Gość gość
Madame, heh, dla tego polmozga polowa tu piszacych to tink. Jakze trzeba sie nudzic zeby chodzic po forum i calymi dniami pisac o tink. Hallllo tink gdzie jestes? Fanka teskni :D

Gość gość
Zaskakujące tink ze jak ktos cie porządnie zj***e to zaraz pojawiają się anonimki krzyczace o Mayor :D hahaha widzę ze masz jakis problem z Aska? Nadepnela ci na odcisk i się mscisz? Przykro mi ja Aska nie jestem. I możesz teraz się pluc wulgarny ciapacki zlewie i zgadywac kto jeszcze ma z ciebie ubaw po pachy :D

A ty myslisz, ze co? Ze tylko jednej Tink mayor nadepnela na odcisk? Zapewniam cie, ze nie tylko. I daj juz sobie spokoj z tymi wyzwiskami bo to jest zalosne.

Poza tym masz z kogos ubaw po pachy? Coz jaki twoj poziom takie i rozrywki. Czyli dno. PS a ty walisz palcoweczki, ze nie jestes worem na sperme?? :D