Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy cos jest nie tak

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Od 6 miesiecy nie biore tabl anty poniewaz staram sie o dziecko. Dzisiaj jest 25 dzien cyklu. przed jajeczkowaniem moja temp wynosila 37,1-37,3. Dwa dni przed owu uprawialam stosunek z mezem. W dniu owu mialamstraszne klucie jajnika i bardzo bardzo duzo bialej wydzieliny. Od tamtej pory ok 4 razy na dzien wycieka ze mnie biala , rzadka wydzielina, kluja mnie obydwa jajniki na zmiane co jakis czas i moja tem. z dnia na dzien rosnie , moja szyjka macicy jest bardzo wysoko i jest mieka. Co o tym sadzicie? czy to normalne?

Gość gość
przed jajeczkowaniem masz taką wysoką temperaturę? na pewno mierzysz ją rano przed wstaniem z łóżka?

Gość gość
Tak. A czy to zle?

Gość gość
nie. tylko to rzadko spotykane żeby przed jajeczkowaniem była tak wysoka temperatura, nawet w pochwie, ale cóż tez się trafia. Objawy które wskazujesz prawdopodobnie oznaczają dni płodne ale nic więcej nie można powiedziec z twojego opisu.

Gość gość
Dzisiaj mam 25 dzien cyklu zwykle mam 33 dniowe. Moja szyjka jest wysoko i rozpulchniona. Co to oznacza?

Gość gość
wiesz co? na szyjkach to ja się nie znam nigdy nie mogłam jej rozpoznać jaka jest a jaka powinna. dla mnie ciągle wygląda tak samo. miękka i wysoko oznacza dni płodne ale żeby ją wyczuć to trzeba mieć chyba porównanie w dniach niepłodnych. Jesli zanotowałaś 3 temperatury wyższe od 6 poprzedzających niższych to prawdopodobnie doszło do owulacji.