Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anusia007

moja teściowa

Polecane posty

Pomocy, mam problem, od września jestem żoną bogatego rolnika, mieszkam z nim u niego. Ale jego matka ciągle mówi o wnukach, że juz pora. Ale ja jeszcze chyba nie jestem na to gotowa... ;(

Gość gość
wspolczuje ci ze mieszkasz z tesciowa, beda dzieci to sie dopiero zacznie wtracanie

Gość gość
Uuuulala...Jak od września to już najwyższy czas...Przestań się migać i do bzykania marsz!

Gość gość
skoro taki bogaty to czemu nie wybuduje domu i nie przeprowadzicie się na swoje ??

Gość gość
ale masz problem młoda żono bogatego rolnika :0)

Gość gość
kuźwa głupie baby tyle sie tutaj pisze, że młode żonki ida do teściów a później płaczą, ze sa terroryzowane przez teściowe...jakby to cos nadzwyczajnego było, to zupełnie normalne przyszłaś do obcej baby to sie dopiero nastaw na prawdziwy terror, mieszkanie u teśció+ dzieci to dopiero będzie masakra a po 2, 3 latach rozwód bo teściowa życ nie da. To dopiero początek i te kobitki co mieszkały u teściów wiedzą to i owo na ten temat. Jeszcze zapłaczesz oj zapłaczesz współczuje ci bo też to przechodziłam a byłam głupia bo nikogo nie słuchałam...teraz bym tak nie postąpiła ale w miarę szybko sie uwolniliśmy