Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ogromny problem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Postanowiłam napisać na tym forum, bo pomyślałam, że może tu ktoś mi pomoże. Mam ogromne problemy zdrowotne. Ponad dwa tygodnie temu zaczął się największy koszmar w moim życiu. Wieczorem ciśnienie walnęło mi do 205/135 a puls do 137, prócz tego coś "zatkało" mi klatkę piersiową. W szpitalu zbili ciśnienie, dali leki uspokajające i wysłali do domu. Ciśnienie zbiłam już lekami, ale to cholerstwo w przełyku zostało. Byłam już z tym u laryngologa, miałam robione rtg szyi i klatki piersiowej, badania krwi, nawet gastroskopię i wszystko jest w porządku. Jutro idę do pulmonologa i kardiologa, umówiłam się też na spirometrię. Aktualnie ciśnienie mam w porządku, ale cały czas czuję tę przeszkodę w klatce piersiowej, nie czuję jak powietrze wpada do gardła i płuc, zatyka mi uszy. Niby się nie duszę, ale czuję się okropnie. Nie mogę jeść, spać, bo boję się, że się uduszę. Może ktoś z Was przeszedł coś podobnego, albo ma jakiś pomysł co to może być, bo ja już naprawdę jestem tym wykończona a lekarze nic nie znajdują.

Gość gość
Przepraszam za ciekawość ale,ile masz lat?

Gość gość
a może to nerwica?

Gość gość
mam 25 lat. W sumie jestem bardzo nerwowa, ale najpierw wolałabym wykluczyć przyczyny fizyczne.

Gość gość
Jeśli lekarze nic nie znajdują ,jak piszesz ,skorzystaj z medycyny niekonwencjonalnej.

Gość gość
no nie wiem jak to tak mozna przecie no sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebiey 👄 www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c